Potřebuju nový tachometr, doporučí někdo nějaký v kombinaci s pulsmetrem? Z hlediska funkcí stačí nějaký standard.
Potřebuju nový tachometr, doporučí někdo nějaký v kombinaci s pulsmetrem? Z hlediska funkcí stačí nějaký standard.
v tehle kombinaci tezko hledat nejaky standard viz. http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…
Vidím, že z cenového hlediska vyjde lépe koupit zvláš? tacho a zvláš? obyč. pulsmetr. Neviděl někdo ještě v nějakém LIDLu ten za 500?
Ja mam VDO 12.6 a sem s nim spokojenej – ma to zakladni funkce od obojiho. Stal me tusim 2100.
Co se týče funkcí, úplně by stačilo. Kámoš má VDO a stěžuje si na velké zpoždění při přenosu signálu (jede a na tachu má ještě 0, nebo naopak zastaví a comp ukazuje pořád 30km). Někteří si též stěžují na rušivé signály a výdrž baterie – máš nějaké podobné problémy? Jinak bych ho potřeboval též nosit na jiné sporty, ale tento model asi nemá žádný náramek nebo podobné uchycení?
Uchycení se dá dokoupit, taky mě to čeká, ale je to tak na indoor, proto to kupuju, na ostatní sporty je to docela krabice. Nevím, co má kámoš za model, ale u 12,6 co mám já je u tacho drát a spoždění jsem si nevšiml. Předtím jsem měl nižší model bezdrát a ani ten mi to nedělal.