Jaké hodnoty, funkce, respektive CO sledujete na svém pulsmetru? Nějaký tip na levný typ:)? Je to spojené s cyklocomputerem?Nabízí mi známý Polar (1600?) za litr.
Jaké hodnoty, funkce, respektive CO sledujete na svém pulsmetru? Nějaký tip na levný typ:)? Je to spojené s cyklocomputerem?Nabízí mi známý Polar (1600?) za litr.
nejdulezitejsi je cas – takze hodiny, pak hodne sleduju promile alkoholu – tam mam i zvukovej signal kdyz to klesne blizko nule :))
ale vazne – prakticky jen horni tep. frekv. na nic vic vetsinou neni chut
PS: mam z Lidlu tusim za 600kc – ma snad vsechno a je goood ale uz ho zrejme nesezenes
Používám CP-10 a sleduju jen aktuální tep a stopky.Jediný,co mě na něm štve,je to,že v teplotách pod 0 ze začátku trošku blbne.
toho jsem si nevsiml, co myslis tim blbne? popis to pls :)
CP 10 CicloSport je oblíbený díky své ceně a funkcím – pokud to blbne, neměří v nižších teplotách, zkus namočit před používáním elektrody hrudního pásu..
Elektrody samozřejmě namáčím pokaždé.Jde o to,že běžím třeba po rovině,držím puls kolem 130 a najednou tam skočí 180 a během 5 sekund spadne na 75.Když zastavím,tak se uklidní,rozběhnu se a zase začne házet takový falše.Tohle se děje pouze při teplotě pod 0.Až na tenhle nedostatek jsem s ním ale docela spokojenej.
Dva roky používám CP29. Tyto tepmetry jsou relativně levné, ale tomu odpovídá kvalita a spolehlivost. By? rád, že Ti to co popisuješ, dělá pouze při teplotě pod nulou. Podle mne žádná rada na odstranění Tvého problému neexistuje.
Hm, to se mi jeste nestalo. Podobne chovani CPka ale nastava, kdyz projizdish kolem elektrickeho vedeni (VN, trakce). To je ale zcela v poradku, protoze to funguje na bazi analogoveho prenosu, takze to v tu chvili bere i pole vytvarene tim e. vedenim. To neni chyba, ale featura. Jinak jestli se ti to stava mezi poli, kde neni siroko daleko kabel (ani ve vzduchu a ni v zemi), tak inzenyri nekde udelali chybu :)
Kdepak, soudruzi z NDR :o)