Mal som taky problem mam SonyEricsson K700i a nemohol som najst ziadnu bikersku theme tak som si spravil vlastnu Ak mate podobny problem Tak poslem na vam na mail tu moju Nechcem sa chvalit ale je fakt pekna :)
Mal som taky problem mam SonyEricsson K700i a nemohol som najst ziadnu bikersku theme tak som si spravil vlastnu Ak mate podobny problem Tak poslem na vam na mail tu moju Nechcem sa chvalit ale je fakt pekna :)
posli…mail v infu…dik:)
Potom napis jak sa ti pacila
…sorry ale poslal si mi nejakou necitelnou verzi..:(
to je cudne mne to na mojej K700i ide Nemas nahodou theme creator? skus to otvorit v compe cez to Inak poslal som ti bike.thm?
jj ale nejak nejde…to nic…aspon sem se pokusil, ten telefon stejne neni zatim muj(mam ho pujceny)…ale dik za ochotu…
Sakra som sa snazil pomoct komunite bikerov a takto to dopadlo Este ze som to robil vcera cely den :(
Som ti poslal upravenu verziu uz by to malo ist
Pěkně prosím, smutně koukám – pošli mě taky na mail – a? si trošku zkrásním mobila. Mohu nabidnout gemuly na phone T-Mobile_Team_Cycling – sice žiletky, ale taky kola :-)
Mal by si to mat na maili Dufam ze tebe to pojde
vidis vidis… kdyby si si koupil poradnyho Siemense M65, tak ten to ma v zakladni nabidce..