Potřebuji bike na blbnutí v zimě po sjezdovce, v létě aby se na něm dalo i jet trochu do kopce, ne moc drahý, abych ho mohl nechat na chalupě a vyšla mi jako nej Kona Hoss. Poraďte tento typ bajků není moje parketa.
Potřebuji bike na blbnutí v zimě po sjezdovce, v létě aby se na něm dalo i jet trochu do kopce, ne moc drahý, abych ho mohl nechat na chalupě a vyšla mi jako nej Kona Hoss. Poraďte tento typ bajků není moje parketa.
Ja ho dostal k Vanocum a je super, akorat na nem mam misto mechanik shimano hydry HAYES 9 a jeste misto SPDcek platformy Primo Supertenderizer. V tteto konfiguraci me to vyslo na cca 27kKc. Kdyz jsem si kolo vybiral, tak jsem jeste uvazoval o kole NORCO BIGFOOT, ale nakonec jsem sáhl po Kone. Kdyztak se na blizsi info zeptej, rad ti odpovim. Jinak fotku mam zde na BF.
Už jsem se rozhodl, jdu do ní. Jen uvažuju nad velikostí. Měřím 183 a normálně vozím 19" rám, u Hossa uvažuju zda-li 16" či 18". Nebude 16" už moc malá? Budu to muset testnout, ale např. P3 od Spešlu vel. 17" by mi vyhovovala..
No to záleží na co to chceš. Když budeš chtít spíš skákat, tak vem tu 16", ale když budeš zase víc šlapat kiláky, tak ber 18". Na 18" se dá taky dost blbnout, já sám jsem měl předtím rám 19" a zkoušel jsem si 18" a ta mi přišla malá, tak jsem vzal 20" a dá se na tom taky v pohodě blbnout…
P3 v 17" pomoooooc to je kacirstvi!!!! :) To se dela? Jsem myslel ze se dela mala (cca 13,65") a velka (14,65"), kdyz uz si teda hrajete na vejsky ramu.
sorry byl to Hardrock – P3 má jen dvě velikosti