prodám opravdu lehce jetý šaltr XTr 03 s krátkým vodítkem.2200,–
prodám opravdu lehce jetý šaltr XTr 03 s krátkým vodítkem.2200,–
rubrika BAZAR ti nic nerika, vid?
já XTR 02 ale tady neotravuji-použij BAZAR
Za kolik? Nenasel jsem to v bazaru. Ze bych upgradoval vyhrkanej DEORE??:)
Já ne, a taky to nikomu necpu…
jo kamaráde tady tě vyfaknou ani nevíš jak. Je jim jedno jak dlouho tu si nebo jak moc zkušenej nezkušenej. Prostě tě poslou k šípku s čímkoli. Nevysvětlí ti jednoduše a hlavně slušně že k prodeji je určenej bazar a pokud si chceš o tý přehazce pokecat tak tady (ale můžeš bejt v klidu) protože když si budeš chtít pokecat tak tě taky vypískají s tím že už to tu bylo. JEDNODUŠE SEŠ V KLANU PIŠ SI SLÁTANINI NEJSI V KLANU NEOTRAVUJ…
jsi trochu mimo… nikdo by nikoho nefakoval, kdyby dodrzoval aspon zakladni pravidla… kdyz chci napsat inzerat, napisu ho do bazaru… kdyz si chci pokecat o komponentu, tak svuj prispevek podle toho formuluju, bud v uz existujicim threadu, nebo v novym, pokud to je nutny… pak nevidim zadnej duvod, aby nekdo nekoho fakoval
chápu to. Jsi prostě vyjímečnej plně chápající a hrozně moc citlivej člověk co má smysl pro disciplínu a pořáde. Dodržuješ zákony a nepsaná pravidla. Všeho si hned všimneš a dokážeš odhalit. CHTĚL BYCH SI TĚ VZÍT JSI DOKONALÝ. Každopáně já třeba ne. A pokud tu budu chvíli a nevšimu si nějakého linku na bazar a koukám jen na forum tak se tu taky zeptám na to samé. Trvalo mě 2 – 3 měsíce než sem si v záplavě informací všiml že to tu taky má bazar atd.
jestli ti trvalo 3 mesice, nez sis vsimnul linku na bazar, tak tim se vsechno vysvetluje… a diky za zhodnoceni moji osoby ;-)
blue to napsal krasne :-) projit cele b-f (kde co je) zabere max 10 minut ne?
zdar bajk
.-) za deset minut to nestiha ani Cislo 5
a zije?
uz ne, prej mu dosly baterky :-)
taky bylo na case:D
myslel jsem samo ze projit,tzn kuknout kde co je, jak se co deli a
takdale.......ne ze vsechno bude cist.....................forum (hmmm)
recenze (hmmm) hmotnosti (hmmm) bazar (jeeee) .....hele anketa (hmmm) c to je za
bannery? (klik)
:-)
to sis vybral blbyho cloveka k diskusi:-).blue je zrovna jeden z tech megachytrych mistnich bikeru:-)
jj:)
jsem rád že si to tak rychle pochopil, a nemáš zač.
No a na to řazení příspěvků si necháme třeba další tři měsíce, že.. :-)
jak vydíš tak ještě ted mi dělá problém vyjádřit se ke správnému tema :) . Jen tu chci naznačit, že není třeba tolik prezentovat jakou udělal ten dotyčný chybu. A VÍCE JÍ TOLEROVAT než potlačovat. Říci stačí jednou ale proč mu to natřít víckrát… to sem nepochopil Taky mi řekneš že sem blbej jen jednou a pak už si myslíš svoje. NEBO?
skus radit prispevky tam kde maji byt;)
jo pokusím se zatím budu ještě chvíli červenej
jo to sem popisoval v následující zprávě :)
? jsi z toho Xchatu nějakej zblblej :) abys tady stíhal budeš muset přidat
me spis pobavilo tohle: Typ: Často jezdim Charakteristika: Na kole moc nejezdím :))
Proč? Třeba jezdí často, ale né na kole:)
Zeby na koni? (mozna uz i parkrat spadl;)
a možná i víckrát, ale s liki si nemá co vyčítat, tento nám aspoň nenadává:)
ale naštěstí na hlavu, takže se mu nic nestalo.....
treba mel helmet…
nebo to nie je amatér :)
sorry všem trochu jsem se seknul.jinak těm co mají zájem crashtester@seznam.cz
Neni to nahodou stejny mail co mas v profilu? :) Ale jinak jsem se pobavil. Je videt, ze zavadeni internetu do zvlastnich skol nese prvni ovoce :)
Obzvlastni chutovka jsou stranky uvedene v profilu:(Moc ho nedrazdi nebo si Te najde a bude kvalitne mucit.