Chci si vyměnit přehazovačku Xt M780 za XTR, ale nevím zda zvolit M980 nebo M985 – jaké jsou zkušenosti s těmito šaltry a v čem jsou vlastně jiné? Půjdou k řadícím páčkám M780?
Díky
Chci si vyměnit přehazovačku Xt M780 za XTR, ale nevím zda zvolit M980 nebo M985 – jaké jsou zkušenosti s těmito šaltry a v čem jsou vlastně jiné? Půjdou k řadícím páčkám M780?
Díky
Proč měníš?
Potřebuji upotřebit poukazky co mam do jednoho e-shopu a uplne tak nevim co vybrat, tak jsem zvolil novy saltr a presmyk :)
Tak kdyz te nic smysluplnejsiho nenapada…
mas nejaky tip?
Podle toho, za kolik máš poukázky :)
Tak funkcni prinos je nula, u toho Shadow+ lepsi napnuti retezu.
Co mas za kolo, co na nem a kolik mas utratit, to netusim, takze tezko hazet nejake tipy.
Poukazky na 20tis
Aktuální osazení:
Giant Anthem + Fox RP23 BV
Vidlice RS Reba RL
Kola Fulcrum RM3
Řazení XT M780
Šaltr XT M780
Smyk XLS (adept na výměnu)
Kliky XT M780
Brzdy XT M775
Kotouče Hope
Sedlovka, představec Thomson
Řídítka Truvativ T20
Pedály SPD XT
Upínáky Hope
Udělal bych si radost novýma zápletama :)
hmmm, tam není moc vylepšovat
Ale kuš. Minimálně brzdy jsou jasný adept na okamžitý vyhazov a nahrazení novým XTR race – a bude to upgrade nejen písmenkový ale i funkční a hmotnostní.
No tak muset utratit 20tKc na takoveto sestave, to nebude uplne lehky:)
případně se tady dohodnout s někým, kdo by tam něco většího potřeboval. Jinak koupit spotřebáky, gumy apod. a pár pěkných věcí (XTR řazení, přesmyk, přehazku, kliky, karbon řidítka)
No a o tom jsem právě uvažoval, proto jsem se ptal i na rozdíl v těch XTR hazkách :) Jinak až bude kolo hotový, tak ho dám do galerie :)
tak záleží jak jseš bohatý, jestli to je na závody atd – to bych vzal nějaký komponenty, který prostě brzdy odejdou
Zavodnik nejsem a bohaty jsem tak, ze ted mam tyhle prostredky, ktere musim celkem rychle utratit jinak to propadne.
OK, já si na Tebe něco koupím a ty mi dáš 5O procent slevu :), když to tak strašně potřebuješ uplatnit :)
(vychcaný Æech)
já od tebe vezmu všechno a dám ti za to litr a nebudu tě žalovat za rasismus…(jsem rabující indočech z Ústí)
Vidím, že co se týká multikultury, máš jasno a to je dobře :)
stačí se podívat jak před chvilkou z masakrovali hostinskýho v Ústí, který chránil svůj majetek, ale nebránil se! (kdyby se bránil…třeba kuší, dostal by 10 let). Na to je povoláno těžkooděnců a armády, ale ne proto, aby je dostali, ale aby je chránili před bílejma a linčování…aby je chránila před spravedlností!!! Hnus!!!
@ Kubiik – sorry za spam
Vážím si tvé obetavosti, ale jako spravny cech jsem ochotny ti dat slevu 10% :-D
Co je to za shop?
mas to v mailu
Asi malá představivost :-)
To nech tak, bylo by to vyhazovani penez. Kdyz uz, tak plaste, duse, ale to bude tak 6000 Kc. Muzes nakoupit dily na nove kolo pro sebe, nebo neco poskladat a prodat znamemu… Nebo poukaz hod tady do cyklobazaru za 18000 Kc, kupce urcite najdes :-)
985 má ten mechanismus proti lítání řetězu,jde víc ztuha a je těžší
vezmi Sram X.0 devítkovou verzi a nemusíš řešit XTR s brzdou ;o)
Na kole bych nevylepšoval nic, nakoupil bych něco, co mají za dobrou cenu a co se dá dobře prodat a prostě to střelit, něco jako brzdy, kliky atd. věci co se dycky prodají.
Prijimam objednavky, cena 10% nižši než kdekoliv jinde – hlaste se :))
Kup si pořádný kola a moc peněz ti nezbude.
Ví tu někdo, jaký je rozdíl mezi XTR RD-M986 a RD-M985??