nevíte někdo, jaký je rozdíl mezi PC 14 a PC 1600. Na konkurenčním fóru jsem se dočetl, že pc 1600 není primárně určen na bike, ale nevím proč. Mě se zdá určení úplně shodné. Dík
nevíte někdo, jaký je rozdíl mezi PC 14 a PC 1600. Na konkurenčním fóru jsem se dočetl, že pc 1600 není primárně určen na bike, ale nevím proč. Mě se zdá určení úplně shodné. Dík
Hmm…to jsem psal ja – a ja to kdesi cet…se to tu prave snazim najit a nak nevim kde…?
Hem…kazdopadne…bych se nebal pouzi 1600 na bajka…ale nevim, k cemu ti bude napr:
To pak spis fakt vic vypada na naky fitnes apod…
jasně, ty funkce jsou celkem na nic, šlo mě o to, zda ta PC 14 např. neumí kódovat přenos, aby se dalo jezdit v peletonu a nedocházelo k vzájemnému ovlivňování údajů.
Ani jeden to nema ve svych udajich…takze by to mit nemel. :)
Bracho ma PC 1600 a ja mam PC 14. Prakticky rozdiel je iba v tom, ze PC 1600 ma navyse meranie casu straveneho v jednotlivych pasmach. PC 14 ma zase navyse zobrazovanie percenta aktualneho tepu voci maximalnemu. Ale PC 14 som kupil za 1.900 Sk a on PC 1600 za nejakych 2.500 Sk. Obidva maju drziak na riaditka, tak nevidim dovod, preco by sa 1600-ka nedala pouzit na bicykel.
dík, ty časové údaje o jednotlivých pásmech u PC 1600 mi připadají užitečnější, než ty procenta z max tepovky. Takže jsem s PC 1600 spokojenej.
Džez nade vše!