ahoj … mam otazku ohladom brzd, ide mi konkretne o IKE Royal … chcel by som vediet ake su kvalitou v porovnani z nejakou inou znackou, pripadne skusenosti vdaka R
ahoj … mam otazku ohladom brzd, ide mi konkretne o IKE Royal … chcel by som vediet ake su kvalitou v porovnani z nejakou inou znackou, pripadne skusenosti vdaka R
Vypadas dost neodbytne :) Prakticke zkusenosti nemam, ale od pohledu… Proste klasika taiwan s napisem IKE. MOC 210Kc dava lecos tusit. Nevim co by se dalo vyrazne zlepsit nebo zhorsit na takovych celistech. Nejvetsi podil na ucinosti maji stejne spalky a rafky. Nelibi se mi ta tenka linie, mam radsi masivnejsi celisti. Pak ty sroubky pro nastaveni predpeti moc koukaj a koledujou si. Tu gumicku nahore mam rad po cele delce odkryteho lanka a navic tahle vypada dost plastove (tvrde) :( Jinak na ne nemuzu rict nic dobreho ani spatneho a to je opravdu malo :)
no to vies … chcem si kupit v najblizsej dobe bike a ked sa bude dat tak si necham niektore veci hned vymenit … ked uz mam dat 27t tak ci dam 27 alebo 28 je uz jedno … skoro jedno :-))) R
Ty brzdy muzou brzdit klidne stejne dobre jako treba deore. A kdyz ne, tak to staci trochu poladit lepsima spalkama.
oki , dik moc … ale cas asi ukaze a zmenit ich mozem asi aj neskor … ked ich budem vobec casto pouzivat :-)) … strasne nerad brzdim … R