Pánové a dámy chtěl bych se vás zeptat jestli se dá na Camelbak dokoupit náhradní díl konkrétně to se jedná o náustek nevím jak se mi to povedlo ale nějak jsem ho stratil.
Pánové a dámy chtěl bych se vás zeptat jestli se dá na Camelbak dokoupit náhradní díl konkrétně to se jedná o náustek nevím jak se mi to povedlo ale nějak jsem ho stratil.
Jojo da… ale myslim ze to nebude moc levne vzhledem k tomu ze je to gumicka s kouskem plastu. pocital bych tak trista …
Tak tady to mas vse.. http://www.progresscycle.cz/firma.asp?…
Ten Velbloudihrb to musi byt znacka. Za cenu plastenky na hrb jsem koupil cely „batoh s rezervoarem“ i s integrovanou plastenkou. Pravda nebylo to v Cechach :) Mi pripomnelo nejaky cesky serial Nahodou Skoda je drahy vuz, kdyz tu lidi na nej setri 20 let. U nas ve Svedsku na Volvo setrim pul roku :)
Jestli jsi z Prahy,tak tady je maj na Karláku v bikeexpert,ač je nemám rád,tak todle tam měli i ve slevě, asi to prošlo povodní:)
Covece, novej v Bikeexpertu obycejnej rovnej stoji asi 100, ten zahnutej sem kupovala za 215 myslim. Uz je to dlouho :) Ale ten original se zaviranim, ten se samostatne sehnat nedal..
Já jsem pro něho ftipně napsal přímo do Camelbaku.com a kupodivu mě ho poslali zdarma a rychle :-)