dejte nápady, kam na bika do Rakouska a severní Itálie. Pokud možno vlastní zkušenost. Sám jezdím na Gardu a asi bude potřeba tochu obměnit místo, dík
dejte nápady, kam na bika do Rakouska a severní Itálie. Pokud možno vlastní zkušenost. Sám jezdím na Gardu a asi bude potřeba tochu obměnit místo, dík
Já jsem byl asi před třemi lety ve Val di Sole – moc se mi tam líbilo, konktrétně jsem byl ubytován v Marilevě 900. Na všechny strany byly dobrý pojezdy (např. na Madonu di Camp. atd.), celý den se člověk štrachal do kopce, super výhledy, a pak hodinové sjezdy dolů. Kamarád si zase moc chválil Cortinu. Myslím si, že s Dolomity neuděláš chybu. Alpy mě tak nenadchly – pořád nahoru a dolů, moc kultivovaný a mraky asfaltu.
nejsou alpy jako alpy ;-)
doporucuju cortinu, byl sem tam 2× a nevahal bych tam ject potreti… pokud mas zajem napis mail a poslu te trasy – mam toho doma stazeno hafo.
zájem mám a e mail se ti objeví, když klikneš na nick, díky moc, doposud jsem si myslel, že Cortina je pro silničáře, taky jsem tam kdysi na silnici byl.
Kdepa, Cortina je i pěkný FR. Kámoši tam byli 2× a říkali něco o 17km stoupání a pak 25km sjezd po štěrku, šotolině, korytem potoka atd…
ja bych taky rad poprosil o poslani…dik slavik.petr@volny.cz
mas v poradku adresu? 2× se mi to vratilo…
mam to tam..nekdy to blbne..dik moc,jsem ti vdecny
Taky prosím o trasy a příp. další info. Dík
Pokud by vas lakali taky silnice, tak ted z jara by mela vyjit knizka Alpske prusmyky na kole. Jednotlive prusmyky jsou popisovany v Cykloturistice. Fanda
Sice trochu pozdě ale taky bych měl zájem o poslání nějakých materiálů o Dolomitech. Díky.
Toz to ja bych taky mel zajenm :] Dik. Nebylo by jednodussi to hodit na web?
mate to tam.. ad web> to si rikam pokazdy kdyz nekam jedu. „nafotim, popisu trasy, hodim na web“. ale nakonec zvitezi lenost a vykaslu se na to. snad to vyjde letos(cortina+lago na 9 dni, mozna budou i zabery z kamery ;-) ).