po inovaci kola mi zbylo par komponentu shimana 105.. a to kliky radici paky prehazovacka a presmykac a jen dotaz jsou jete jeden rok 5000km uvazuji ze je prodam kolik si tak za to rici ci si to nechat a postavit si zimaka?
po inovaci kola mi zbylo par komponentu shimana 105.. a to kliky radici paky prehazovacka a presmykac a jen dotaz jsou jete jeden rok 5000km uvazuji ze je prodam kolik si tak za to rici ci si to nechat a postavit si zimaka?
to je otazka ceny, ja bych si treba vzal dualy mozna i prehazovacku a presmykac,ale zas tak nutne to nepotrebuju, ale rek bych ze jestli chces stavet zimaka tak bejt tebou tak si ty komponenty necham, protoze prodejem a nakupen novejch veci neusetris:-)
to vim ze neusetrim to je mi jasne ale jaz toho tolik v zime nenajedu tudiz se mi zda jednodussi to prodat…ale absolutne se neorientuji v cenach tak proto se i vlastne ptam… (to nemluvim o tom ze mi zbydou riditka a predtsavec bontrager sport a carbon vidle taky bontrager(koupil jsem vyssi radu)
no to uz je skoto cely kolo:-), k tomu koupit nakej ocelovej ram a naky kola a je zimak, no v cenach se taky neorientuju, ale vim ze kdyz sem chtel neco prodat tak to nakonec skoncilo v supliku protoze cena za kterou by se to prodalo byla takova ze sem to radsi hodil do supliku a tak uz skrinku plnou veci , ktery se treba budou nekdy hodit
Kdyby ses rozhoupal že to střelíš, docela bych bral ty kliky, pokud jsou v rozumným stavu. A možná i ještě něco, upgraduju zimáka a je mi líto na něj dávat nový věci. Tak kdyby náhodou, dej mi vědět na mail (viz profil).