http://www.petefagerlin.com/…_gallery.htm co dodat …
http://www.petefagerlin.com/…_gallery.htm co dodat …
Fakt super!!!
Jo, pěkný. Stahuji osto6…
Je to zajímavé, jen je škoda, že je to vesměs všechno z pohledu jezdce. Záběry mimo by to hodně oživily. Ale vzhledem k tomu, že je to zadarmo, tak je to hezké.
inak ak chcete good bike movies tak na pinkbike.com je good serial o 5tich bikeroch co 6 tyzdnov idu busom po us a je to dost huste. 1 sezona je uz na stiahnutie free. Druha este len na DVD. Stiahnut si to mozete zde.Je toho 8 dielov kazdy ma 23 minut. Super video.
www.pinkbike.com/…sode1384.wmv www.pinkbike.com/…sode2384.wmv www.pinkbike.com/…sode3384.wmv www.pinkbike.com/…sode4384.wmv www.pinkbike.com/…sode5384.wmv www.pinkbike.com/…sode6384.wmv www.pinkbike.com/…sode7384.wmv http://www.pinkbike.com/…de8384-2.wmv
Dost dobrý:-)
Nejlepsi je dil,jak si rozmysli drop,spadne a zlomil si obe nohy.Vsechno s puvodnim zvukem a rozhovor v nemocnici.Kdyz jsem to videl,rikal jsem si ze,prestanu skakat
Jo, to bylo hodně drsný, ale na to, jak moc se proletěl, dopadnul relativně dost dobře.
V kterém to je dílu? Ještě jsem neviděl všechny. S.
Poslední – 8384–2
uz to tam neni ?
Najdeš ho tady… http://www.eshaun.com/…ke/dropintv/
Ps:…je tam i plno jinejch věcí…(o úroveň výš)
nemohl by si ten 8 dil nekam uploudnout ani na jednom odkazu to neni :o( diky moc a nebo poslat pres icq 243564656 nebo pres mail
tak zase neco pribylo – od pridani prvniho prispevku asi 8 kousku
zvlast aweebitocrack.mpg stoji za to :-)
tak to je řeč, to je hodně nadupané.....
Mít take traily za barákem......
ta kzatim co sem viděl je nedrsnější norcalxtreme :-)))) fakt hustý polety ;) ale ne na ty děti to je dobrý
parada
trochu narez ty prckove… http://www.3dmtb.net/3dtrailer.avi
Me dostal ten stim Giantem XtC ja mel vzdycky za to ze to kolo je na Xc:)
to je veselé, jak to kolo s těma děckama háže a oni to nemají vůbec pod kontrolou:)
tak to nám tady v ČR nehrozí, takový trailíky :-(
Kvíz pro Enjoye: Copak mají ti pánové za vidle? :-)
:)skareby?:)
:-) ne…
Ze by to byla liska?
bingo, ale dávaj to hustě… docela mě utvrzují v přesvědčení, že si koupim foxku :-)
Prave to stahuju tak uvidime
Jinak tady je neco dalsiho http://www.bombenkrater.de
Tak to budeš muset asi trochu přidat:)
:-))))
Myslim ze tu jsou jiny krasy…kazda zem ma svy specifika :)
http://www.tccycling.com/…w_canyon.mpg
zadny dropy, lavky a podobny veci… ale i tak by se mi to libilo
jak se jezdi ve Whistleru :-)
Nektery jako ten city terror (drag race NYC 50 mb) bych asi moc nezkousel. Preci jen cesky ridici jsou trochu agresivnejsi… Ale je to dost husty :-)
Nejdrsnejsi je ten frajen na SSku na konci.
Tak si rikam co udelat totez v Praze ;-)
Mno je to dost odvaha, v USA jsou nekteri ridici jeste min „ohleduplnejsi“ nez ty nase. Dobry video je taky drinking and racing. Mel tam ten typ s kamerou nejako drobnou kolizi s autem a jel dal a ten manik v kare mu zacal blokovat cestu a pronasledovat ho tak on prejel do protismeru. :) No vydrzelo mu to dost dlouho. Az do nejakyho parku, kde bylo nejaky shromasdiste cyklistu a on ani potom z toho auta nevylez. :))
Tak už mám staženou tak půlku těch videí, teď sem zrovna schlídnul tohle: downieville, ca ! To je hustý video, fakt tam jedou! Ale teda štvalo by mě tam projíždět tou říčkou nebo co to tam je.. Musej bejt mokrý jak **** :D
U nas muzete sosnout kratky video z 4X z Nejdku 2003 http://etbikez.com/…et4X2003.avi
.. a ted jedno nove ze zavodu 2004 www.etbikez.com/…nejdek04.avi Mb)
a ja bych chtel videt to jak ste tahali ten SBOARD za autem :))
Bohuzel ho tady nemam, ale reknu klukum, at to tam v tydnu hodej.
Tak bohuzel ma 200Mb, coz ted na webu nemame:o(
Tak to stahuju a koukám na to v práci ( doma bych to kvůli svému připojení stahovat nemohl ) a fakt mě žere, že tady musím trčet a nemohl jsem si dneska taky zajezdit.
Jinak já měl vždycky pocit, že jezdím terénem, ale tihle kluci mě přesvědčili že jsem prakticky silničář :-).
Hodne dobry videa – jedno je z nocni jizdy. www.singletrackworld.com/article.php?…
ten nocni neni spatnej, radeji nevedet kudy to vubec jeli :-)
(chjoo ja chci uz jezdit, a koleno boli a boli :-/ )
Přidám jedno nebajkový zimní, at je videt ze i na snehu se da uzit legrace (bacha 38 MB) gulevator.wz.cz/gulevatorska%20stranka/Bobanek.wmv
Tak Pete Fagerlin zas pridal nejaky to video. www.petefagerlin.com/…_gallery.htm
Fagerlinova videa se mi strasne libi, na nic si to nehraje. mrknul jsem na to nove video a fotky z Norska. jednoho borce dokonce znam – Tigerrider (zeleny volny kratasy a oranzovy dres hned na zacatku). bydlel jsem u neho 3 dny ve Fruite v Coloradu. Uzasnej clovek a jezdec, kterej stavi traily. bohuzel jsem nemel moznost si s nim zajezdit. ptal jsem se ho na jeden trail – ten den jsem tam asi na 10 mistech slejzal z kola, nedalo se to jet. rek mi, ze ten trail postavil a ze kdyz ma dobrej den, tak to projede v obou smerech bez slapnuti na zem :-)
Nevis, prosim, nahodou, na cem ti chlapi jezdi. Na videu z Norska jsem identifikoval jednoho Turnera a mam pocit, ze jsem zahledl stumpjumpera. Na starsich jsem videl Kleina. Docela by me zajimalo, na cem jezdi.
Fagerlin jezdi Turner 6Pack, ten druhej Turner ve filmu vypada ze je 5Spot. Kevin je v tom videu z Norska na Titus Moto Lite (to , co vypada trochu jako stumpjumper), jeste na jare ale jezdil na biku Icarus, coz je bike shopem Over The Edge upravenej Titus Racer X
Fagerlin jezdi Turner 6Pack, ten druhej Turner ve filmu vypada ze je 5Spot. Kevin je v tom videu z Norska na Titus Moto Lite (to , co vypada trochu jako stumpjumper), jeste na jare ale jezdil na biku Icarus, coz je bike shopem Over The Edge upravenej Titus Racer X
Diky za vycerpavajici odpoved, chlape.
Diky za vycerpavajici odpoved, chlape.
Behem casu se mi seslo par videi se kteryma mam neco spolecneho:
bajk.cz/web/gfx/download/tom/kokorin06_fr.wmv bajk.cz/web/gfx/download/tom/kokorin06_xc.wmv bajk.cz/web/gfx/download/kokorin05.wmv www.bajk.cz/…din_2006/Val d Uine.wmv
Preju prijemnou zabavu.
…moc hezke
nejvíc se mi líbí ten kokořín 06 xc. Ječňáku, co to je za hudbu ? Jde to k tomu skvěle.
Skupina Alkaline Trio, album Hot Water Music, skladba Radio
díky
Lempluv downhill me skutecne pobavil :D
Zvolil spatnou stopu a hlavne kolo. Takova silnicni plecka je fakt dost nevhodna na tohle jezedeni (60mm netlumeneho mekkeho zdvihu, negativne otoceny predstavec, super uzky riditka navic jeste s rohama, slicky nabouchamy na kdovikolik, sedlovka do nebes)
kokorin xc mi nejde přehrát :-\
Musis si ho stahnout a prehrat az pak.
Dik za pekne videa:) Jeden typek tam stale pada:)
SUPER, není co dodat.
Vyborny je Stund na pinkbike.com, ale ma to jen 5 dilu
Doclea vtipny videjko www.chanarchy.com/…20060630.wmv
Tak spis takhle www.chanarchy.com/…20060630.wmv
To bych nevyšlapal ani na bajku…
To by se hodilo do threadu „Jak prudké stoupání lze vyjet“. Chtel bych si nekdy zkusit takovy stoupani vyslapat, ale nikde v okoli sem na nic podobnyho jeste nenarazil :-(
Myslim, ze kolem 16% bude mit par ulic na starem Proseku.
Fakt? Budu se muset vic rozhlizet a jezdit s vodovahou, uhlomerem a kalkulackou :-)
panelka z Troji například
tu vyjede každej … mmm až na mě, já ji tlačím…
Muzes to simte upresnit, nejlip kouknout do mapy a napsat primo nazev ulice.. Diky diky :-)
Jedno kratke video „repre“ xcckara na FR trati u nas..
hezký, kvalitní držka
ale nakrokujte si to a uvidite uplne Ukázkovej pád s velkým U! přepichovej výstup :))
Nalezite zpomaleno – ram solidne pracuje… bajk.cz/web/gfx/download/tom/FSA.wmv
ta spodni ramova trubka se mi asi jenom zda!
hukot..:-)
Nice video jak se jezdí na blátě :-) www.theif.nextradsl.cz/NICE.avi (29MB)
parada…nejlepsi je ten borec,jak brzdi prirozenim:)
paradni, jak na toboganu :)
Tak jestli jsou ti bajkři v NWD šílenci co jsou pak tihle lyžaří ? www.theif.nextradsl.cz/…p-Sample.avi no free to není ale kousek jsem vám ripnul, takovou fajnovou pasáž z good muzikou.
No ta držka na konci je ukázková. :-D
pěkný! Nemáš to celý? :-)
Heh mám celé DVD… ale pomalej up, ale možná by se dalo uvažovat o ripu :-)
To musim mit… Prosim, prosim, prstickem hrabu ;-)
Zkuste napsat Gyngymu 137–448–582 ten to dneska sosal a s jeho 100mbitem …
Uz to je na ftp … :-D
A jak se na to dostanu? PLS…
Co zkusit ICQ ? ;-)
tu muziku mam ;-)
co je to za skupinu?
Marilyn Manson – The Golden Age Of Grotesque (2003)\05.Use Your First And Not Your Mouth.mp3
Proč mi nejde stránka zobrazit?
Protože jsem ADSL od GTS zrušil (to byl free prostor k tomu netu) Napiš Gyngymu ten měl na FTP celý DVDčko
PS: Ale mají tam dobrej bordel login mi zrušili, ale zapoměli mě ustřihnout od DSlamu, takže už 13 den mám gratis NET :-)
Když dárky, tak pro všechny! Mad World ve 2 velikostech etbikez.com/index.php/2006/11/24/video-mad-world/
tak jsem to zkouknul a musim rict,ze jako parada…sice inspirace Roamem a Collectivem je misty dost znat,ale jinak parada BTW: ta bába na konci je luxusni:)
Nový přírůstek „Independent Heating“ – trošku delší, ale prý dobré (ještě jsem neviděl) etbikez.com/index.php/category/video/
Bylo by mozny davat link na video primo? Nechci si ho prehravat v okne prohlizece, ale ulozit a „save as“ linkuje na download.php, coz je asi zbytecny.
Vim o tom – některý typy souborů se to snaží pak otevřít… zase nechci přijít o počítadlo stažení – to dělá ten download.php Popřemýšlím, co s tím…
Ak by niekto chcel, Kranked 6 – Full + Bonusy.
Nejaka dobra dusa uploadla a dostal som link. Funkcny:)
a prosim te,potrebuju k tomu neco spesl? me to pise „nelze stahnout,nezname rozhrani“
Nie nepotrebujes,aspon mne to stiahlo bez problemov. Tu stranku som videl tiez prvy krat vcera…
tak jsem to zprovoznil…moc pekny,akorat tam porad blbe kecaj:)…jen nevis jak to video spojit dohromady?
Skus program blaze media pro
The Collective on-line… www.rip.tv/
To ale asi neni moc free;-)
fičíto?…fičí!,platíš něco?…neplatíš!…tak je to free:)
:o)
BTW: Tohle byste rozhodně měli vidět etbikez.com/index.php/2007/01/04/video-filiho-draha/ Není to sice vše z '95, jak je v titulcích (většina '97), ale stejně strašnej oldschool.
Videl som. Velmi dobra draha:) By ma zaujimalo co vtedy robil pan Broz:)
No, tady jsem nejzdil – až tak 97 jsem se s nima začal vozit z kopce (ještě MNOHEM pomaleji než teď;-) a a uý tehdy jsme začali dělat web etbikez. No a pak se do toho pan Broz úplně zbláznil;-)
A hudba je tam origo? :>
Jak origo?
No je to video z roku 97_ alebo si to kompiloval az teraz.
Ja ho nedělal, ale stříhaný je to později záběry jsou ze stařičký VHS.
… to nasere → www.youtube.com/watch?…
První machroval a ten druhej opravdovej charakter :)
a tady je úplný debil :-O → www.youtube.com/watch?…
Malý vzrůstem, velký duchem…
Takle by se to melo resit :-) solax.ic.cz/cyklistika.mpg
no jo :-D
tak ale kdyz uz tak uz:-))
suuuuuuper!!!
Tohle tady snad este nebylo – www.youtube.com/watch?…
No jako kluk jsem to bez uspechu zkousel. vypada to tak lehce… A tohle… www.youtube.com/watch?…
To si ty, kdyz si to zkousel jako maly kluk? Hmm, moc ti to fakt neslo (ale zato ti to sluselo) :-P
No a tohle uz kolovalo po siti, tak snad nejdu s po funuse www.youtube.com/watch?…
…kratke video z ostrejsiho soudku: www.youtube.com/watch?… sjezd ze Zviciny (mezi Horicemi a Dvorem Kralove), je videt, ze to kluci nejedou poprve co??? ;-)))
a pak jeden dropik, to se kluci nasmali… www.fooriders.com/…erbizzle.mov (to je taky ze Zviciny, ale z druhy strany…jako ke Dvoru Kralove ;-)))
pěknej lesík :)
Sakra, takova pekelna draha je ze Zviciny? Me staci ten rozbitej asfalt na silnici:-)
youtube.com/watch?v=Hpu1nxelzBc Downhill
sestrihanej NWD,ale ta hudba je k tomu vyborna
Len som zabudol, ze Disorder bol dakedy aj o zjazde:)
něco ve stylu The Collective by nebylo? líbilo se mi to, že to bylo aspon malinko podobný XCčku
Neni to bikovy, ale todle musite taky videt – policajti.unas.cz/ :D
Na tyhle věci je thred „o tohle vás nemžeme ochudit“ a je to v něm už 2×;-)
Aaa, tak to sorry, sem si nevsim.
www.youtube.com/watch?… MUHEHEHEHEHEHEHEHE:-) konečně vím, k čemu se používají ty enduro kola s převratnými 150mm zdvihy:-D
jeee, celou dobu cekam nejakej ten pad ci pointu a vono nic…nuda.. :-/
no, ono to Pointu nemá…:-) ale náhodou jsem to viděl a první jsem si vzpomněl na Panazcka, jak tady ukazoval videa, jak „amíci“ drsně jezdí na endurech a prohlašoval, že vyšší zdvihy se hodí jen pro „borce“:-)
Přidáno pár fourcross videí: etbikez.com/index.php/category/video/
snad to tu nebylo, neprohlížel jsem všechno .. www.koreus.com/…nte-vtt.html
Ale bylo. Asi 3×… Ale pekne.
Ted je to tu po seste :-) Ale jo, stoji to za to..
Kdepak, ja to tuhle pocital. Je to uz po devate.
je tam novy XC… www.petefagerlin.com/…_gallery.htm (rockville)
Zkuste www.rip.tv
super video na tom rip.tv je Grand hill slam. bohužel neje dát link
Todle jsem teď objevil náhodou, líbí se mi to:)
Tech 20fps – silene.
tjn.. ale jedou hezky:)
Downhill 90er, http://www.youtube.com/watch…
Dost dobrý. Přidám jednu klasiku. Asi to tu bylo, ale stojí to určitě za opakované vzhlédnutí. http://www.youtube.com/watch…
to je slusnej pravek … :) super
To byli borci… :-)