Tady mám odkaz co jsem našel a je to docela dobrý co ten klučina dokáže s tím kolem. Jsou tam i pěkná videa, tak to omrkněte. www.amaterbikers.wz.cz
Tady mám odkaz co jsem našel a je to docela dobrý co ten klučina dokáže s tím kolem. Jsou tam i pěkná videa, tak to omrkněte. www.amaterbikers.wz.cz
No ale je to magor jezdit sjezdy bez helmy a telat takovy sjezdy s XCP 75, dost riskuje! Taky to kolo pekne nici…
s helmou souhlasím, ale s vidlí ne… je na houby, ale vydrží. Dy? já na ní skákal dirt, když nebyly penízky a vydržela to v pohodě.
By me zajimalo jestli helmu poridil po ty hlavicce do stromu. ;)
Takový chvěj, bez helmý musel být ten strom velice příjemnou záležitostí.
TAkovej blbecek co machruje. Se takovym pristupem k biku brzo zmrzaci.
Tak tak. Aspoň, kdyby se mu tím nárazem do stromu v té hlavě rozsvítilo, aby si jí pořídil:-/
v tom pripade jsou freerideri a downhilleri(kdyz nad tim tak premyslim,asi kazdy kdo nejezdi XC na asfaltu:-)) namachrovany blbecci.teda castokrat bych i souhlasil. ale podle jednoho namachrovanyho blbecka jsem tu ja nejvetsi namachrovanej blbeckek:-)).tak abys to vedel:-).
Ale zas umí jezdit po zadnim bez přilby a bez prstu na zadní brzdě do toho bych nešel… :-)
Hehe, souhlas. Můžeme uzavírat sázky, jestli si takhle dá dřív pořádně na držku, a nebo na prdel :o)
ja jednou spadl dozadu tak, ze jsem si nabil prdel, zada a i hlavu. Nastesti jsem mel zrovna helmu. Takze pohoda :-)
Asi jesem nestahl vsechny videa,ale v tom co jsem videl, jezdil bez leve ruky.Bez brzdy to jde,nesmis to moc zvedat,chce to cvik.Ja si pro zmenu pri jizde po zadnim,na matcinym kole,ktery melo povoleny brzdy,pretrhal vazy v kolene a nasledne byl 4 mesice neschopen:(
No jo, takovych je myslim mnoho. Myslim, ze za vsechno vypovida vyska sedla ve videu zvanem sjezd :-). Porad ale netusim, proc bouchnul hlavou do stromu? Me to treba boli, takze nebavi.
To mne taky pobavilo, ale zaroven musim smeknout cepku, bo ja s vysunutou sedlovkou uz vubec neumim jezdit… :o)
normální magor..no comment
normalni mladej kluk,co to na kole jinak docela umi..
magor=borec bez helmy při sjezdu.
ok:-) downhilleri-magori s helmou:-)
Umi? No nevim, bych rek ze ne, ale to casem pride, to ze jezdil bez prilby je jeho vec
no až na tu helmu kterou obcas nenosi je to myslim celkem normalni, ja takle jezdim skoro furt, vzdycky si dam nakej okruh a spestrim si to nakym peknym sjezdik, ale mam malej ram tak ze sjezdy a takovy podobny veci sou v poho, akorat ten manual neumim :(
Co dokáže, a? s tím klidně machruje. Má to ale háček. (přesněji dva)
ad 2. si na spatnem serveru :)
na kterým serveru myslíš? ty tak taky jezdíš?
asi vetsina, akorat s helmou. … a Enjoy samozrejme… :-)
dejme tomu, ze min agresivne a s helmou. ale vpodstate jo, vzdyt je to po lesnich pesinach…
pro tebe jetenhle servr http://fle.czu.cz/…sak/uvod.htm
by mela spatrit mamimka… jeste tam psat nasledky… fakt hezky
No tak jako měl bych pár připomínek, to že jezdim bez přilby je snad moje věc! XC není z kopce dolů, takže si zkuste ujet 120 km se sedlovkou níž než kolena..... Ty videa sou jen tak pro zasmání..... Jo a když sem takovej machyrek, tak mi poď ukázat jak dáváš manual!!! (jednou rukou) JO a ty trapny připominky typu, ježdění v mezích lesního zákona dovol abych se zasmál :D Jinak děkuju těm, kterym se to alespoň trochu líbí! Bikerům zdar.....
nejdziv se nauc radit prispevky a pak si tu vyskakuj mladej. Za prve si nejsem zcela jist, jestli to jsi opravdu ty, ale pokud jo tak ti odpovim: je to tvoje vec do te doby, pokud te nebudu muset od nekud zbirat, XC neni z kopce dolu, ale ty videjka se mi zdaly tocene, jako ze se jeli jenom zkopce dolu, takze spustit sedlovku je otazka 15 vterin. Manual z jednou rukou neumim a asi eshte dlouho umet nebudu, ale nevidel sem ho ani nikde na videu, ale asi sem ho prehlidl. Kdyz se sklidnish tak si muzem pokecat, a at te nepotkam nekde na JIPce… :o)
Jsem taky biker a ta připomínka ohledně ježdění v lese není totiž vůbec od věci. A když už jezdíš bez přilby, tak jezdi tak, aby jsi tím nohrožoval druhý nebo nedělal něco, co nemůžeš. Jízda po silnici v levém pruhu v protisměru je jenom v reklamě. Taky by se ti nelíbilo, kdyby ti někdo jezdil přes zahradu. I ten les někomu patří a jsou tam taky určitá pravidla. Tak potom se zkus smát, až tě někdo oflastruje.
No ja mam dojem ze po lese se na kole smi, teda pokud to neni zrovna chranena krajina oblast a i v tech se muze jezdit po stezkach, takze nevim co je na hrane zakona.
Máš pravdu, v lese můžeš jet. Ale jen po cestách a ne se pouštět porostem, jako ti dva borci. A vyznačené stezky, to je jasná věc.
Tak to porushuju zakon kazdou vyjizku… No nic no. A to nemluvim ani o tom, kdyz chodim na houby. Beda mi, beda mi…
Beda, nebo Beeda? ;-) Ty jsi ale pekne neukazneny. A ja s tebou jel na vyjizdku! Kdybych to jen tenkrat vedel ;-)
No nevim kdo mne to tehdy tahal do tech hlubin lesa… Vzpominej, mozna na to prijdesh. :o)
to vis, ze jo! ja to tady na verejnosti reknu a zitra me navstivi policie cr. Nene, vsechno zapru! O nicem nevim, na nic si nevzpominam, nikoho neznam, nevim proc ti dva cyklisti jeli tim lesem mimo jakekoliv stezky :-)
Ty si nekde videl nejake dva cyklisty? V jakem lese? Co je to les a co cyklista? Kde mne to vedete? Pomoc!
Meďu Beeďu?
no prilba je tvoje vec, stejne jako Enyoe, ale fakt s vami dvema bych nechtel ject nakej rychlejsi usek, protoze bych nebyl zvedavej na to volat zachranku nebo spis rovnou pohrebaky