Koupil jsem si přední mechanickáou kotoučovku Deore BR-M475. V balení byly 3 takové podložky,já si myslím, že jsou na kotouč,ale nejsem si jistej. Nevíte někdo k čemu jsou dobrý? Dík za odpověď.
Koupil jsem si přední mechanickáou kotoučovku Deore BR-M475. V balení byly 3 takové podložky,já si myslím, že jsou na kotouč,ale nejsem si jistej. Nevíte někdo k čemu jsou dobrý? Dík za odpověď.
3 stribrny podlozky kazda se 2 dirama – tak ty das pod srouby na kotouc tim zahnutim nahoru, pak poradne dotahnes srouby , a ohnes ty podlozky k tem sroubum aby se nepovolily… a nebo je zahod, pac ja mam ty samy brzdy a sroubky mam samostatne bez tech podlozek… zatim se mi ani nehly
A nemaj se tam dat nahodou opačně aby fungovaly jako pruzne podlozky?
Kdyz selzou vsechny moznosti precti si navod. Je to tam i obrazkovym pismem. Jinak si taky myslim, ze jsou naprd. Uz treba z toho duvodu, ze pak nemuzes kotouc dotahnout, protoze jses limitovanej pootacenim po 120° a to se mi zda hodne.
Tobě se to řekne, ale já žádnej návod nemám.
Jestli se nepletu, tak vyjma veci u kterych je pouziti zrejme (treba vidlicka a nuz) mas dostat navod v cestine ke vsemu.
To neřikej me já to taky vim, ale co s tim mam delat ,kdyz jsem je kupoval po netu.
Stahnout si na netu navod?
Mohl bys mi říct kde.
http://www.shimano.com.au/…75-8C90E.pdf
Pro tvou informaci hned prvni odkaz pri vyhledavani.
Momohls mi. Tak teda fakt dík.
Ale trvalo mi to, co? :-D
55minut od zalozeni threadu…dobrej :)
Ty se v te praci proste nudis…to mi nikdo nevyvrati :o)))))