Potřeboval bych vědět kde je nějaký servis s HOPE ve zlínském kraji, objednal jsem z Yarowlline a přišla s delší hadičkou potřeboval bych ji nechat zkrátit.
Potřeboval bych vědět kde je nějaký servis s HOPE ve zlínském kraji, objednal jsem z Yarowlline a přišla s delší hadičkou potřeboval bych ji nechat zkrátit.
To ti udelaji v kazdem slusnem bikeshopu, jestlize si na to netroufas sam. Navic jsem nekde cetl (asi mtbr), ze se snad nemusi znova odvzdusnovat!
kdyz zkratis hadicku?
Že se ozýváš zrovna ty, kterýmu Hopy nebrzdí:)
no prave:-),kvuli tomu odvzdusnovani:-)
Ale to mi jen hraješ do not, tvrdim, že v budoucnu se bude místo kapaliny používat vzduch, bude to lehčí a nebude moc dojít k zavdušnění:)
No jo, ale vzduch obsahuje vlhkost- vodu a ta muze zpusobovat korozi a samozrejme je to vaha navic, takze az bude ta tvoje vzduchova verze beznou realitou, tak nastane problem s „odvlhcovanim“ covece jeste si to poradne promysli :-))
ja bych to dal nepromyslel:-)
Bych tam dal vodík,ten je lehčí, bude nadlehčovat a nebude chytat vlhkost:) Horší to bude při srážkách s výbušností:)
Myslim, ze ano, viz prispevek od Vojtiska. Aneb, kdyz vsechno selze, je cas precist si navod ;)
můžu se tě zeptat co jsi si obědnal a za jak dlouho ti to přišlo?dík
Hadičky HOPE zkracují v Hulíně v prodejně YETTI SPORT
Nevím, jakej máš typ. Já mám MINI a v návodu stálo, že když budu postupovat přesně jak píší, není třeba ani odvzdušňovat. Tak jsem to tak udělal a všechno OK. A to že já nejsem žádnej extra technik. Směle do toho!
ti to klidně zkrátím ve Zlíně na počkání…když tak mail nebo icq.