Ahoj, da se Manitou Scareb Comp namontovat na V-Brake ??? Je tato vidle dobra? uvazuju o jeji koupi :-) Diky http://www.progresscycle.cz/zamereni.asp?…
Ahoj, da se Manitou Scareb Comp namontovat na V-Brake ??? Je tato vidle dobra? uvazuju o jeji koupi :-) Diky http://www.progresscycle.cz/zamereni.asp?…
Dobra vidle – posouzeni necham na nekom jinem…treba moji polovicce bych ji klidne dal :)
K tem V-brake – dam ti salamounskou odpoved – pokud to nebude ciste diskova verze teto vidle, tak tam ty vecka das :)
tak já přidám taky šalamounskou :) uživatel mtbr: why buy any other light weight manitou fork when blacks are out there…
Uz z toho obrazku je jasne ze tam vecka pujdou :) Podle me je ta vidle za ty penize dost dobra. Aspon teda pokud to ma byt vidle na XC.
No tak ja ti ti vydlu doporucujem, jazdim ju uz rok a uplne v pohode, je lahucka a zehlicka ako hrom, len 2004 mala problem s tesnenim, ked ich zacali vyrabat v Taiwane, ale ja by som ju kupil znovu
Tenhle dotaz se mi libi. Jestli se da Skareb namontovat na V-Brake? Z toho je hned jasny, ktery je ten nosny komponent :)
Vidle je to dobra pro ucel na ktery je urcena. V tam jdou pokud jsou navarky na ne a vidle neni jen na kotouc chce to se informovat u prodejce.Pokud chces usetrit mrkni se po ni na jinem i-shopu a nebo priplat 1000 a mas ji v provedeni Super i se zaviranim
A jak poznam na oko jestli je to model 2004 nebo 2005? Diky vsem za bezva odpoved a radu :-)
Mě napadá nápis, že Skareb je jiný a určitě i něco jiného… :-)
U Scareba je na 04 na vnitrni strane jedne nohy cerveny napis na 05 je tam bily napis
Už jsi otestoval svoji novou Skareb super vidlici? :-)
Zatim jeste v tomhle marastu budu likvidovat MARSku. SCAREBa nasadim az tak v dubnu
Tak jsi taky nakonec skoncil u Skareba :) Tusim ze jsi kdysi psal neco o tom ze uvazujes o FOXce.
Jo jo mel jsem moznost FOXe za 13000 ale narazil jsem na Scareba Supr s LO 05 za 7990,– no nekupto :)
Také jsem neodolal, ale čekám na novou dodávku. …a to mám mazlíka ve sklepě bez vidlice a nemohu se dočkat až vyrazím do lesa, dokud není obleva :-)
A kde?
bagbike
ja bych to nebral.nemam rad kdyz mi prodejce tak sproste lze.viz:ve sjezdech připravená na rychlost a agresivní jízdu.