Zdravim. Má někdo přehled o tom kolik tachacu na trhu umi zaznamenat vyskovy profil trasy a hlavne ma moznost exportu techto dat na pc?? Vim samozrejme o naviionu a VdO mc1. ale u mc1 si nejsem jisty zda podporuje pripojeni k pc. poradte.
Zdravim. Má někdo přehled o tom kolik tachacu na trhu umi zaznamenat vyskovy profil trasy a hlavne ma moznost exportu techto dat na pc?? Vim samozrejme o naviionu a VdO mc1. ale u mc1 si nejsem jisty zda podporuje pripojeni k pc. poradte.
Polar od S710 vejš, HAC4, jsou to spíše sporttestery
ještě to umí Ciclosport CM414M a CM436
a to je dobra volba, pokud nechces pulsmetr
jj. CM 436 M mam a jsem velmi spokojen. jen kdyby jsem si pri nedavnem formatovani hadru nezapomnel zazalohovat vsechny profily. grrr
I já mám CM436M a také si nemohu stěžovat. Má proti HAC4 i výhodu, že na něm jdou dvě kola odděleně. S nastavením přenosu do PC byly zezačátku trochu těžkosti, ale ted už vše fachá jak má. Pamě? je na na 64hodin, takže lze bez problémů použít i na týdenní výlet (samozřejmě pokud se při začátku a konci švihu, zapíná a vypína ukládání dat)
Já mám VDO MC1.0 a ten má sice výškoměr, ale nelze ho připojit k PC a vyvolat profil trati. Myslim, že to umí nějakej Polar a pak Hac4.
ja myslim ze to umi VDO MC1.0+
mc1+ je bezdrat. ale ze by podporoval prenos na pc?? Ma nekdo mc1+?
tak to se omlouvam… samozrejmě mas pravdu
ja mam taky tachac, co vie namalovat nielen profil ale aj celu trasu do mapy.
Vola sa Garmin GPSMAP 76S
Jaká data se z přístroje dají dostat? jde mi o to, že chci vědět, jak vysoko jsem byl každý kilometr (nebo půl)… Díky