v sobotu v 10 pod barandakem branicka strana má bejt hezky! tempo na pohodu! trasu už sem připravil směr berounsko :o) v neděli se uvidí ;o)
v sobotu v 10 pod barandakem branicka strana má bejt hezky! tempo na pohodu! trasu už sem připravil směr berounsko :o) v neděli se uvidí ;o)
Anketa: prijedeš?
Jeďte s ním někdo, zná fajn místa (viz foto) :-)) … já teď nemůůůůžu…
:o)))
ty woe to sem to dopracoval :o(
heeeeeeeeeeeeeeeej čo bolo to bolo terazky si jen vyjedeme :o) budu hodna:oD chci projet noveho bika :o)
ešte že me v tom Thidney nenechá a přidá se :o)
to ti kterej Vena piskl?
ty taky ne jo ;o)
Jel bych, leč pouze v neděli…
tak super :o) čas upřesnime ale asi kolem 10,30
hele moje nabídka na sobotu tim pádem stále platí Barandak/Poděbrady/Nymburk/Barandak :)
zapráskam klikama a počkám na tebe v poděbradech ;o)
hahaha sem si plivnuj zmrzlinu na monitor :-) budu se těšit.......
v sobotu pod baranďakem, ale stihnu to nejdřiv v jedenáct a dávám přednost berounsku :-)
tak teoreticky se dá jet stechovická, dobříš a přes halouny zpet :-)
štěchovická v neděli ? tobě už definitivně hráblo :) to je hnus a ne cyklistika…
naprostej souhlas, proto v sobotu :-)
v sobotu v 11 pod barandakem branicka strana
OK, budu tam.
Musíš mi ještě vysvětlit anketu, nejak jí nerozumím :o)
klikej jak umíš :o)
to je ten svist smer kolonada v Podebradech nebo neco normalniho nekam pobliz na dobry palacinky?
ee to si dam jen ja na rozehřáti jinak se jede na beroun :oD
poč až v jedenáct? jestli pojedu i já tak bude každá minuta drahá…
ještě bychom měli vykopat z kutlochu al. duo .-)
gúd ajdea , ti by mi nemuseli nadávat že zdržuju(tedy alespoň ne moc;)
muzu se „priprdelit“ s jednou konkurencni? :))
jedem v sobotu s Fousacem klasiku Brdy do Haloun (bo ja tam jeste nebyla – fakt!).. a tempo bude OPRAVDU pomale, spise posezeni za toceni nohou nez svih… kdyby se nekdo chtel pridat, tak je vitan… v jedenact je odjezd ze Zbra, tedy asi v 9:30 z Hostivare (na Barrandaku tak v 10:15)…
hned bych s tebou jel, byla to krasna chvile kdyz jsi me oslovila v praci a nabidla vyjizdku, tohle mi jeste neudelala ani jituschka. zustanec rovnez v mem contact liste:))))
:) ale vobrazek nedostanu…beeeeeeeeeeeeee! ;)
to by nemoh byt jen tak nejaky obrazek, ale od srdce:)
tak ja si teda pockam
Ej veru, lákava ponuka. S Fousačem sa ide výborne. A tiež by som chcel zistiť, či jazdíš pomalšie ako ja. ;) Nič z toho ale nebude, bo už mám kúpený na zajtra lístok na vlak. Idem sa pozrieť do Bojníc, či ma žena s ďeťmi po dvoch týždňoch ešte spoznajú. Vlakom idem len do Púchova. Ďalej pokračujem na bajku a možno sa pridá hribik A1.
tak Luko tvoje nabídka vypadá MNOHEM lépe než výše zmíněná Bajkrova ;P No jestli se nevydaří vyjet na víkend pryč, Manase poslat někam sjezdovat, sebrat mu kolo, tak bych jela :)
budes vitana!! spolubaletko :)
Nojo vlastně! Mohly bychom předvést zase nějaké číslo ;)
snad bude dostatek pohotovych fotografu :D
jestli tam bude Fousáč tak věřím, že ano :)
no proste na namesti tam u lavicek asi… proste v 11 vztycime vlajky, osedlame ocelove ore a za rycneho doprovodu trubek, bubnu a pistal slavnostne vyrazime vpred :)
ó již jsem to pochopil :-)
jj v jedenáct tam dolížeme zmrzlinu a pomalu pojedem…
tak výborně, mám novej řetěz, ještě ho tam namontovat… Manas stále opravuje auto někde v prčicích a nejde mu prý povolit šroub či co… já ale zítra každopádně jedu
ho klidne pojedu odtahnout .-) pro tu psinu …
hm, o to nejde, on to chce prostě zpravit… a dokud se tak nestane, tak odtamtud neodjede (je doma u rodičů, což znamená někde v prčicích)
tak udelame ziletkarsky vylet, tam se mu budeme smat a cabbageovat a pak nas odveze domu. Dobrej plan, ne? .)
nato nemám nervy :)
lol .-)) no ja asi taky ne
Mizerove! Ja to tusil :-) Ale auto uz jezdi, hura! :-)
jo slyšel jsem, prej dopředu. ani zmínka o tom jestli řadí nebo nedejbože brzdí :-))
Kdo brzdi ztraci! :-)
Radi, brzdi, nedejboze i zataci!
začíná se zas scházet lepší společnost z B-F :o)
Oh my gooooooood! A nedele od slova nic nedelati?!! :-(
pokud zena do zitra vykuriruje ty horecky a migreny co si poridila tak pojedu, jina setrvam v modu nasrany samaritan .-)
Ze by jsem prvni, kdo dorazil domu? ;)
Chci podekovat Bajkru a ostatnim za peknu vyjizdku! I kdyz jsme s kamosem odpadli jeste pred Halouny, stejne vyjizdka byla perfektni.
Jeli jsme spatky, a zastavili u Pigiho, dali se pivko, klobasu… Kolem patej hodiny dorazila skupina Luki :) Poznal jsem jich podle Fousace a jeho Marina, a taky podle pekne bileho Authora Luki :)
Tesim se na dalsi vylet!
neni zač ;o) kamoš ještě něco najezdí a pak to dá v klidu :o) už chybělo jen kousek ;o)
On obecne jezdi v pohode, rikal ze prez tyden nejak to prehnal, a dneska mu to vypomstilo.
Jak jsem mu dal Carbonex, tak to trochu pomohlo, po rovinke jel uz dobre.
Zavolam ho i na pristi svih :)
Toz my jsme taky doma. Bylo to super, konecne jsme se dostali k pavianovi :) Jinak pro vsechny zucastnene, na ceste od Pigiho jsem uz nepichnul, takze pocet dnesnich defektu se ustalil na cisle 4 :) Suma sumarum: 80 km a 1000 nastoupanych metru
a jeste jedno kliste k tomu vsemu :)
zdravim nacelnika „pichla guma“ ;)
a druha fotka
:DDD jooooo, doma nam to taky neverili :D
dobrá vyjížďka – bajkra se povedlo udržet dostatečně daleko od našeho pelotonu, takže tempo bylo přiměřené až pohodové:-)
km nevim, oběd v halounech tradičně poživatelný:) a kdo nejel na babku přišel o pěkný sjezdík…
zbytek pod vedením fousáče a Elwíry ještě chlastá u Pigiho:o)
zbytek uz nechlasta… pred chvilkou sme to rozpustili… ;)
tak to bylo super :o) trasa v klidu klasika do haloun a zpět přes karlštejn se zmrzkou fšem se to samozdřejmě libilo! :o) 100km a vejška 1300 tak nic hroznýho ;o) kdo bude chtít muže zítra dorazit ;o)odtučnovací kůra začíná v 10 pod mostem tentokrát smíchovska strana :oD nepojede se v klidku na to dohlidnu ;o)
šmankote má tam bejt: né pojede se v klidku na to dohlidnu ;o)
jednou napíšeš pravdu a takhle si to poklazíš:-P
:)
Tak v klidu nebo ne?
A kam pojede?
zkouším přidat foto z dneška
povedlo se, tak ještě jedna
jestli jsem to správně pochopil, měl by odkaz na fotky být takto: rk1.rajce.net/BF14_7
Super fotky :)
jj jste parádní modelové :)
na beroun jedeme :o)
Bajkr je přísnej capo di tutti capi kdo ho bude zlobit nedopadne dobře Thidney by moh povídat… :o)))
Thidney uz zase upad? To jsem ho za tu dobu co jsme spolu jezdili nic nenaucil? Ach jo! :-D
Ne, Bajkr ho mlátil pumpičkou, protože jel moc pomalu ;D
Aha, tak to jo. To jsem ho naucil ja. Jezdit pomalu. To je moje ;-)
jak upadl?? jsem jel naopak rychle z kopce a v zatacce jsem se chtel vyhnout ostruzini bych si neroztrhl dres a vymetl jsem sipek na druhy strane, ale nezpomalil nespadl.
No dobre dobre, tak to je ok :-)))
Tak dnes to bylo super. Odpočinkové tempo, převýšení téměř nulové :-) Asi nejvyšší byl graf teplot – u hospody v Srbsku 56st.C (tolik jsem ještě neměl). Jinak to dalo pohodových 92 km v pěkném horku. A díky rozhodnutí JirkyD jsme samozřejmě nevynechali ani Halouny :-) Doma jsem hned odhodil tu šíleně teplou vodu z „kejmlu“ a vypil asi litr studené limonády :-)
Horko teda bylo, zvlášť na zpáteční cestě. Někteří ze zoufalství skončili v Berounce – trochu rozmazaní :-)
Oběd byl naštěstí v chládku
„V Hamburku prý toho roku ulovili obrovského sumce, my však víme své…“
Po dojetí domů kolem páté jsem šel provětrat svého psa, dopřál jsem mu koupel, jako měl Bajkr v Berounce u Mokropsů a v sedm jsem jel ještě s kamarádem na cukrák a zpět k Pigimu. Dnes to byla opravdu pohodová vyjíždka, dalo mi to 109km a nebýt toho vedra, bylo by to příjemnější.
obědové photo
a ještě Fousáčova grupa u Pigiho
a další
a ještě spokojeně vybajkovaná Luka :o)
tsijo, to je skoro za trest :) ale spokojena? nojo, cestou domu se me chytla druha miza (nebo spis prvni) a konecne jsem se rozjela. Nejak uz jsem zapomela jaky to je pocit bejt uplne hotova :) a je to skvely!!! :)
no, ale řehníš se celkem blaženě, tak asi se Ti to líbilo doufám, že teď, když trefíš k Paviánovi, Tě v Brdech budem potkávat častěji! :o)
no paviana si zaradime do repertoaru, desne moc se nam to libilo… uz se tesim az prejde chripka a zase vypadnu ven… ale vono v tomdle vedru je to tak akorat dobry brzo rano, odpoledne ani nahodou
tak to se tesim pripadne dej vedet, az zas zamiris do Brd
no Kameni jsme to slibovaly, ze bude ta carodejnicka damska jizda…
právě
no tak staci jen zlanarit prespolni :) a domluvit to… a jeste abyste mi vy dracice moc neujely :)
Dnes to bylo super, až na ty křeče v závěru a to horko. Zitra to bude s tropickými teplotami taky na prd, ale ono to už nějak dopadne. Jinak Pavián, zmrzlina na Karlštejně a Pigi není špatná kombinace.
tak Pardubicka sekce hlasi taky uspesnej navrat, diky za super sobotu a tady trocha tej statistiky.. :-) utrack.crempa.net/report/saved_report.php?ident=0705076ce38297a5c8a880d6863d6a77
nevim proc, ale ses rozmazanej :))