tak co smraďoši kdo dá ledovou jízdu?! mačky a cepíny sebou :-D semnou moc nepocitejte :-) rozhodnu se až rano podle počasí, ale pokud bude přát tak bych něco malého s obědem dal ;-) srazek kolem 10,30 pod barandákem branická strana ;-)
tak co smraďoši kdo dá ledovou jízdu?! mačky a cepíny sebou :-D semnou moc nepocitejte :-) rozhodnu se až rano podle počasí, ale pokud bude přát tak bych něco malého s obědem dal ;-) srazek kolem 10,30 pod barandákem branická strana ;-)
Anketa: chystáte se o vejkendu na bika?
nech bejt já jedu, ale mám to trochu komplikovaný páč mám bejt v 16,00 u Mrazejka pro svařenej rámec. Takže vyrazím asi dřív abych se projel i naobědval :) pojed v 10,00, co ty na to?
10.oo je v poho jen nevim s tim ledem :-/ už mám prošoupaný návleky :-D a nevim wod čeho :-D
Ja jedu urcite. Jen nevim jestli nedam jen neco kratkyho z Hostivare po cerveny.
to už tu bylo ne? :-D
abych zase nenajel autem vice km jak na kole :-)
po červený ok, ale po jiný :)
navrhuju na Cukrák až na Baně po asfaltu pak terénem po červený pod Černolice a pak do Všenor. Oběd a po druhý straně Berounky dle možností back (Karlík, Vonoklasy, Babka)
Po asfalte se mi nikam nechce :-( To bych radeji dal neco podobneho jako v nedeli. Ale asi dam nakonec solo po te cervene kterou mam temer za barakem. Rozhodnu se asi az na posledni chvili podle pocasi.
no tak jestli jet na Zbraslav po alfaltu a pak terén, nebo jet ještě 2km navíc nahoru na Baně je skoro jedno :)
Ale jo kilak sem kilak tam, ono uz to je jedno. A aspon bych poznal neco noveho :-)
ty 2 udolicka budou hoodne vyzivny;)) i pesky;o)
ok počítám s tebou :-D
jedu!jasne ze jedu.je potreba jeste vic zdemoloval saltr a vubec vsechno!:-) uz jsem se bal ze se nic neusporada?! takze kdy a kde presne?
v 10 pod barandakem na branické straně ;-)
no mel sem v umyslu dat lehkou rehabilitaci na silnicce (po 2 mesicich flakani se) a srazit se vzajeme u obeda, ale protoze se k pavianovi nechystate, asi zkusim s vama dojet do vsenor… tech 16km snad zvladnu..
vlk taky sliboval :-D
mas recht… situace se vyjasnila… prisly frekvencni menice, takze stravim vikend na jerabu v praci predelavanim pohonu.. :////
Noo uz sem dlouho nejezdil takze bych se rad ukazal.. uvidim jak to bude s pocasim a podle toho bych dorazil…
já si radši počkám, až bude trošku teplejc a míň smogu… Jsem měkkej…:o(
asi se stavim. uvidím ráno podle počasí, už i na mne leze nějaký nachlazení a rýma nebo co;
éeee, to fakt zitra jedem???!;)
jasne ze jedeem!:-D ps:jeste jsem se nepodival na pocasi,radsi.
nejak to venku klouze, ted sem skoro ani nedosel domu…;
jj.taky si rikam jestli ma cenu jit ted rovnat patku:-)
tu srovnas zitra na nejaky pekny ledovce;)
hm:-/,ale porad na jednu stranu.
na jare, kdyz byla „patkova krize“ sem uvazoval, ze koupim saint:o)
doufám, že máš doma náhradní..já momentálně ne:-)
doma ne, vozim v kejmlu, doma by mi byla platna jak lemplovi sjezdak;)
tak vem jeste jednu na RBcko:-)
co je doma to se počítá…zvlášť u takovýhleho nedostatkovýho zboží
takze jo,prave jsem udelal ze sroubecku na patce z inbusu kolecko:-D.akorat teda ted nevim jakej klic na to ted je:-)). ps:vetsi blato jsem nevidel.
vivat RB…;
Ty s tou tvoji fullsuspended silnicni divnou kobylou radsi mlc, na RB se klidne shodnu i s M-jojejm;-)
Pokud jsi z toho neudelal uz uplny kole,cko, tak zkus podobne velkej torx a zatlouct ho tam. Mel jsem s tim sroubem taky problemy.
tak pro me dneska predcasnej návrat a 3 tejdny distanc- sádra na pravý. přeci jen strom je strom :/
povidej, prehanej?? ruka? noha? kde se to povedlo??
ruka :( nad chuchli, si to sypu lehkým singlem tak kolem 30, rikam si jak je to parada bez ledu, skoček na kořenu, dopad na čistej led, tak jsem to položil na levou a za tak po dvou metrech mě zastavil strom :(
Tak to uprimnou soustrast. Dneska byl ten led zvlast vypecenej.
To je sila, tak se dej brzo do kupy ! Jinak priste uz nejedu tak blizko za tebou, me zastavil ten koren pred tim stromem. Rozbity a narazeny koleno, narazenej prst na ruce, roztrzeny kalhoty. Ale pak se to rozhejbalo. Ted to zas prichazi k sobe. Zbytek vyjizdky byl taky super, dneska sebou svihnul poradne kazdej. Trasa pak byla po modry pres Kazin na Cukrak, pak na Jiloviste, po zeleny do Dobrichovic a obed ve Vsenorech. Kibic byl dneska nejakej aktivni, takze pak nas jeste vytah po zluty na hreben, po TransBrdech do Haloun (bez zastavky u Paviana) a pak po TB zpet do Letu. Celkem mi to dalo 95km/1135m. Po hrebenech v cerstvym prasanku to nema chybu.
Jo a jeste jsem zlomil dalsi blatnik, tentokrat zadni :-)
chjo:-( tak to chlape přeju brzký uzdravení;-)
Teda,ze vas to bavi chlapi.Ja jsem po zkouskovim vyrazil letos prvne ve ctvrtek…bylo hezky,to jo,ale ten led mi to fakt znechutil – clovek se misto na kochani soustredi na to aby si nerozbil hubu.Navic me z toho pekne boli v krku…takze na ledu uz ne:( P.S. dej se brzo do kupy
taky sem se dneska na chvilku byl svezt (bikovani to zas tak moc nebylo), a vubec nechapu, co vas na tomhle bikovani bavi :-) a to co se ti stalo, to je dalsi duvod, proc si radsi pockam, o zbytecnou zlomeninu skoro na konci zimy vubec nestojim… a o 3 tejdnech si nech zdat, ja mel zlomenej malicek a sadru dva mesice
Dej se brzy do kupy, ale na ty tři týdny bych to taky zrovna neviděl. Ale alespoň to snad nebudeš mít na půl roku jako já
Jak to vlastne dopadlo po tom tvym predvanocnim padu???
Dopadlo to docela dobře :-) Zlomená stehenní kost v krčku, následná plicní embolie, takže mám tak napůl roku distanc :-(
jejda, az tak? Preju aspon poradne uzdraveni, kdyz uz ne brzke…
Tak to preji brzke uzdraveni. U nas jsou nastesti vyslapane uzke singly, ale clovek kdyz se dostane mimo, tak je to jisty let vzduchem. Jeden den sem si to tak dal asi seskrat…
Preju brzky uzdraveni, snad to nebudes mit na 20 tydnu jako ja predloni :o) Uz vim, proc schanis ergac ;o)
mě to dalo cca 85km 960 nastoupanejch metrů a jeden slušnej pád ale koleno se naštěstí rozhejbalo jel sem po něm cca 3m po tech malej kamínkách sfíně zamrznutí v ledu :-/ ale jinak pěkný to bylo :-) blacky: přeji brzké uzdravení ;-)
peknejch 80km pobrdech, prumer 15,3(vrchni chrt si udelil K.O.+ do konce
vyjizdky), takze tempo vic nez pohodove. enjoy je proste nepoucitelnej, uz by
mel davno vedet ze za Kibicem se proste nejezdi, taky proto sem ho vzal ssebou
pri svy jediny dnesni drzce;) – timto mu dekuji, ze me neprejel a ani
nenechal vlastni bike me prevalcovat;o) 2McBlacky: „singlik bez ledu“ kdes
to videl? to sem musel jet jinudy;) jinak preju brzke uzdraveni a ucelne vyuziti
pristich 3 vikendu bez biku:/
p.s. je to poprve co sem projizdel halounama a nebyl u paviana…
Fuj! To se nedělá nezastavit u paviána. Za to máš žlutou kartu!