Potřebuji nový přesmykač a uvažuji o SRAMU, protože používám řazeni ESP 9.0 Halfpipe. Jaký s ním máte zkušenosti a jaký je dobrý 7.0, nebo 9.0 popřípadě nějaký jinný? Děkuji za vaše názory.
Potřebuji nový přesmykač a uvažuji o SRAMU, protože používám řazeni ESP 9.0 Halfpipe. Jaký s ním máte zkušenosti a jaký je dobrý 7.0, nebo 9.0 popřípadě nějaký jinný? Děkuji za vaše názory.
Mužeš si koupit X-gen to je poslední model Sramu .Opravdu vypada nádherně ale je poměrně těžký (v dnešní době odlehčování jdou Sramáci proti proudu ) a chod taky nejni uplně lahůdkový .Stará 7.0 z plastu byla zlátá .Rok sem na ni nemusel šáhnout. Otázka jestli budou 7.0 a 9.0 stále k mání já bych řek že už asi moc ne.
Ta váha by mi zase tolik nevadila rozdíl několika málo gramů na něčem co se netočí:-) zase tolik neřeším. Ale co si mám představit pod pojmem, že chod není zrovna taky lahůdkový?
Jezdím XOku a dřív hlavně Sram od 7.0 po 9.0SL-Vše v naprosté spokojenosti, mám ovšem zásadu -smyk volím vždy Shimano, XT stačí a XTR je nejlepší na planetě. Tak a ted mě zastřelí přízivci Sramu:-o
No jo, ale to je zasada, to neni podlozeny fakty :o)))) Ja nekdy casem koupim X-Gen… :)
Starej plastovej Sram 5.0 a pohodička, cena cca 370kč a drží. Mám ho na obou kolech a třetí do foroty :o)))
Měl jsem 7.0 a byl v pohodě,než jsem ho vlastní vinou zrušil…
Jsem zastáncem SRAMu, jezdím ho už pár let, a absolutně bez problému. Doporučuju!!!
7.0 mam taky, a za rok, co ho mam na kole sem na neho eshte neshal… a to se k nemu chovam jak hovado (permanentne zaschla brutalni vrstva blata)…
ten přesmykač je těžší o 50 garmů než smyk LX. A vypadá dost brutálně. Já bych do toho nešel. A smyk 7.0 nebo 9.0 seženeš už těžko, když se 2 roky nevyrábí
Kup XTčko a máš to.
Myslím, že ho mají v peksporu ve Vršovicích…
Peksport
Mam 7.0 a super.