A? hledám, jak hledám, nenašel jsem nikde, že by SRAM vyráběl přesmykače. Pokud chci použít kompletní řazení SRAM, bude kompatibilní s přesmykačem Shimano?? Prosím, pomozte…
A? hledám, jak hledám, nenašel jsem nikde, že by SRAM vyráběl přesmykače. Pokud chci použít kompletní řazení SRAM, bude kompatibilní s přesmykačem Shimano?? Prosím, pomozte…
Sram uz nedela presmyky. A shimano presmyk je kompatibilni.
Já právě taky nevim. Ale na Sport Prague měl Sram vystavěné i přesmykače. Na netu nikde nejsou, ale zkus se zeptat ve Velointestu – pokusd teda seš z Prahy. Tam nabízí i kompletní Sramy a možná by ho mohli mít.
Uz asi 2–3 roky je nedela. Ale slysel jsem, a taky to tu je napsany, ze asi dalsi rok je zacne delat. Uz se tesim.
Co www.cyklozitny.cz ?. Loni jsem si nechal namontovat přesmykač 7.0. A LEPŠÍ JSEM DO TEĎ NEMĚL!!!!!!!. Funguje za každého počasí.
A lze jej nekde koupit ? Jak vypada ? Nemas link ? DOted jsem v ruce mel nejaky … ale nevim ani co to bylo az typ. Navic, ne objjimka na 34.9 :(
Mě ho sehnali v Paklisportu v JpJ
Mam taky ten SRAM 7.0 a naprosta spokojenost… Eshte k tomu jsem ho mel za 470 kc… No neberte to!!! :o)
kde? kde? kde?
V Pelotonu v Havířově… Meli tam posledni dva…
Mam na kole premykac shimano deore slx. Prave bych potreboval koupit koncovky od aligatora na kupkolo a aby me nemrzelo posotvne u tak male castky, prihodil bych k nemu od sramu:
http://www.kupkolo.cz/…ni_2101.html
Prehazovacku mam taky sram devitkovou radu a razeni 7.
Poznam rozdil v razeni nebo je to zbytecna investice?
Jinak ten slx bych dal pritelkyni. Je z noveho kola a ona uz ma rozvyklany presmykac deore.
No, mám dojem, že koncovky alligator se musí dát koupit i v Praze…
Vis prosimte kde? Ja prosel bike-eshop, na Jiraku sport s authorem, pak jsem byl u PEK sportu na Koh-i-nooru co zrusili, proste zatim neuspech. Jsem bud na praze 2 nebo 10.
Jasně, že vím kde :-D
Mrkni ke mě do profilu :-D
Diky za tip. V tydnu dopo si udelam prochazku z Vinohrad do GM elektronics ke krizikovy, tak bych se mohl projit jeste kousek dal:-)
A co skusit google ???? !
A co se podivat na datum zakladajiciho prispevku?
archeologie :D
kurňa, teď jste mě dostali, nikdy by mě nenapadlo že někdo vytáhne 5 let staré vlákno ´… LOL
njn, rikal jsem si, ze nebudu kvuli jedne otazce zakladat novy thread. Vetsinou pouziji neco co uz existuje. Tak sorry za zmateni.
chytrolíne .. kdyby ses podíval pořádně, tak bys viděl, že ten příspěvek je 6 let starý :D
Zdravíme Ječňáka!