• blue.sun

A? hledám, jak hledám, nenašel jsem nikde, že by SRAM vyráběl přesmykače. Pokud chci použít kompletní řazení SRAM, bude kompatibilní s přesmykačem Shimano?? Prosím, pomozte…

0 0
    • kovar  

Sram uz nedela presmyky. A shimano presmyk je kompatibilni.

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Komponenty)
    • SirMike  

Já právě taky nevim. Ale na Sport Prague měl Sram vystavěné i přesmykače. Na netu nikde nejsou, ale zkus se zeptat ve Velointestu – pokusd teda seš z Prahy. Tam nabízí i kompletní Sramy a možná by ho mohli mít.

0 0
    • lubos  

Uz asi 2–3 roky je nedela. Ale slysel jsem, a taky to tu je napsany, ze asi dalsi rok je zacne delat. Uz se tesim.

0 0
    • Thomas  

Co www.cyklozitny.cz ?. Loni jsem si nechal namontovat přesmykač 7.0. A LEPŠÍ JSEM DO TEĎ NEMĚL!!!!!!!. Funguje za každého počasí.

0 0
      • lubos  

A lze jej nekde koupit ? Jak vypada ? Nemas link ? DOted jsem v ruce mel nejaky … ale nevim ani co to bylo az typ. Navic, ne objjimka na 34.9 :(

0 0
      • goofy  

Mam taky ten SRAM 7.0 a naprosta spokojenost… Eshte k tomu jsem ho mel za 470 kc… No neberte to!!! :o)

0 0
        • Pavlos  

kde? kde? kde?

0 0
          • goofy  

V Pelotonu v Havířově… Meli tam posledni dva…

0 0
            • timi  

Mam na kole premykac shimano deore slx. Prave bych potreboval koupit koncovky od aligatora na kupkolo a aby me nemrzelo posotvne u tak male castky, prihodil bych k nemu od sramu:

http://www.kupkolo.cz/…ni_2101.html

Prehazovacku mam taky sram devitkovou radu a razeni 7.

Poznam rozdil v razeni nebo je to zbytecna investice?

Jinak ten slx bych dal pritelkyni. Je z noveho kola a ona uz ma rozvyklany presmykac deore.

0 0
              •  
                Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                0 0
              • Hnoj  

No, mám dojem, že koncovky alligator se musí dát koupit i v Praze…

0 0
                • timi  

Vis prosimte kde? Ja prosel bike-eshop, na Jiraku sport s authorem, pak jsem byl u PEK sportu na Koh-i-nooru co zrusili, proste zatim neuspech. Jsem bud na praze 2 nebo 10.

0 0
                  • Hnoj  

Jasně, že vím kde :-D

Mrkni ke mě do profilu :-D

0 0
                    • timi  

Diky za tip. V tydnu dopo si udelam prochazku z Vinohrad do GM elektronics ke krizikovy, tak bych se mohl projit jeste kousek dal:-)

0 0
    • StuntJ  

A co skusit google ???? !

http://www.kupkolo.cz/index.php…

0 0
      • Vilém  

A co se podivat na datum zakladajiciho prispevku?

0 0
        • tom_777  

archeologie :D

0 0
        • StuntJ  

kurňa, teď jste mě dostali, nikdy by mě nenapadlo že někdo vytáhne 5 let staré vlákno ´… LOL

0 0
          • timi  

njn, rikal jsem si, ze nebudu kvuli jedne otazce zakladat novy thread. Vetsinou pouziji neco co uz existuje. Tak sorry za zmateni.

0 0
      • N-Dorfin  

chytrolíne .. kdyby ses podíval pořádně, tak bys viděl, že ten příspěvek je 6 let starý :D

0 0
    •  

Zdravíme Ječňáka!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.