Gratulace, darky, kvetiny, polibky (od divek, Pa-dlisto :) ) prijimam.
Jo a piju Jim Beam :)
Gratulace, darky, kvetiny, polibky (od divek, Pa-dlisto :) ) prijimam.
Jo a piju Jim Beam :)
No tak kdyz se k tomu nikdo nema, tak za Stredni Cechy mmmmlask. A vsechno nejlepsi, stesti zdravi atd. preju.
od tebe bych cekal jinou odpoved: http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…
:)
Docela me Tva odpoved prekvapila. Cekal jsem odpoved typu: Polib si prdel. V lepsim pripade vsechno nejhorsi … :)
Admina totiz uz nebavil Pá-dlista rejpavej – tak ho upgradoval na hodnyho.. :-))))))
v tom pripade chci verzi 1.0 :) 1.1 je prilis „user friendly“
tak si teda kup k narozeninám nějakého fulla.
Happy Birthday a kup si co chcesh, ale ja ti na to neprispeju… :o)
Nejlepsi darek Ti dal Real ne?:)
vsechno nej, kde jsou ty doby pohody kdyz mi bylo 0, rad vzpomínám :)
Co ty, ale mamka s tatkou :))
vse nejlepsi (nejlepe nejlepsi kolo) jen pro info ja mam narozeniny 1.4. rikam to s predstihem aby ste mely naky cas na rozmyslenou co mi koupite:-)
1.4.? :o)) Dobrej apríl.
Diky Vsem. Jsem silnej rocnik sedm… ne houby 84, takze mi je dnes krasnych 21 :))) Mladi v pr***i do duchodu daleko. Tak co ted.
P.S. holky kdyby jste to nevedli jsem volnej ;)
jak mladi v pr…li? co to kecas:)) Ja si rikam,ze je mi 19:)
to máš blbý, to si eště počkáš :)))
a jsi volnej pro holky? (ne ze bych Te chtel:)) nebo jsi volnej holkam?:)
a skutecne myslel holky jako holky? je to totiz nejaky divny…
Všechno nejlepší!!! Ach jo, před týdnem mi bylo 36. Jak ten čas letí.Ahoj
ja jeste narozeniny nemam, musis chvili jeste vydrzet ;-)
To znamena, ze nemam zadnou po boku, nesdilim spolecne loze, neposloucham (reknu to slusne) hlasky typu- kde ses tak dlouho, Muzu jit na jedno? NIKAM ...... :)
No když máš ty narozeniny, tak Ti dám jednu radu – s takovou kterou jsi tu popsal sdílej jen to lože, ale rozhodně jí neměj po boku.
Z vlastni zkusenosti? :)
neeee ! právě naopak – ani si nedokážu představit, že je něco podobného vůbec možné :-)
muze to bejt i horsi.. vlastni zkusenost..
upřímně řečeno se Fousáči po tom, cos nám nedávno nastínil, jak vypadá Tvůj běžný týden, zas tak moc nedivím :-)))
tohle je pripad z jinyho oboru… ale je to na dlouhy povidani nejlip nad par lahvema dobryho vina.. se stav nekdy u pigiho.. ;)
u pigiho je která ?
v radotine u berounky kousek proti proudu od lavky.. http://www.e-stranka.cz/pigi/
jasně :-) v létě jsem tam párkrát relaxoval
jo choleričky nejsou v posteli vůbec špatný,tam a? si klidně řvou.vlastní zkušenost.koukám,že jsme tady všichni nějací zkušení… ;-))
Už zase, vždy? si je měl včera. To musel bejt ale dlouhej porod. :-)
Proč jsi noname?
mimochodem- já ne:)
tak to ti negratuluju:)
Tak to ti neděkuji:)
neneni zac:)