Šlo by udělat aby se dala kola v sekci Naše biky zobrazovat podle kategorie do kretej spadaj, kdyz uz se to pri vkladani vyplnuje, aby si kazdy mohl prohlednout kola kategorie ktera ho zajima atd. Díky
Šlo by udělat aby se dala kola v sekci Naše biky zobrazovat podle kategorie do kretej spadaj, kdyz uz se to pri vkladani vyplnuje, aby si kazdy mohl prohlednout kola kategorie ktera ho zajima atd. Díky
To neni tak spatny napad. Jsem za.
bych řek že to neni špatnej napad, kupodivu občas vymyslim neco užitečnýho
no to neni dobry napad ! To tu azse bude milion threadu, jak se lid prou, kde ma byt dany bajk zarazeny. Uz vidim Padlistu jak prochazi Bike a upozornuje ostatni na chybne zarazeni :P
Nedelej z lidi voly. Myslim ze kazdy je schopny zaradil si svoje kolo do ktere kategorie patri…
zarad muj.
modrej
spravne!:-).ted jeste vytvorit kategorii a muzeme se tam s bluem pekne zaradit:-)
neboj treba tam nebudete sami..:-)
No, ale takové kolo tu už jedno, tak si ho zařad s timhle: http://www.bike-forum.cz/forum/foto.php?… :)
no,az na ty DH vlastovky:-))
fr/dh je to uplne jasny detsky kolo:)
XC nevim ale nevidel jsem v tom problem. Snad by mohlo byt jeste rozdeleni podle barev- modre XC s cernou vidli… :-D
tak pokud bys chtel rozlisovat jenom treba podle kategorii XC,FR,DH tak to by pak bylo dost jednoduchy a nemelo by to asi vubec cenu.
hele a ted vážně, co ty by sis k tomu napsal? HT se 100 zdvihu, velikost na tvojí výšku sedí k xc pojetí geometrie, kdybys měl vzadu tlumič tak bych ti schválil i enduro :)
mas pravdu.. kategorie „kostitras na nic“ chybi… :DD
:-D !!!!!!!!!
možná se tu objeví i pár sprostých nadávek :-)
:-))
tobe zase chybi kategorie „pujceny a krupnuty“:)
Stačily by dvě kategorie silničky a ostatní. Tohle je ostatní.
Možná sis nevšiml, tohle není road-forum.cz
Všiml, to by byl návrh: časovka, kriterium, hromadný závody, horské etapy, ostatní. :-))
Kočička! Haf!
Ještě mě napadlo že by bylo dobrý kdyby se na úvodni strance v sekci Foto zobrazovaly posledni, nebo neprecteny komentáře nebo tak neco
není už to trochu moc přehnané?:-)) ale s těmi kategoriemi souhlasím. myslím si, že admin bude mít z tebe radost:-))))
dneska mam nejako hodne napadu no,
:-))))) dobrý:-)
Na co naše kola zbytečně škatulkovat,řadit a tak podobně.Mě docela potěší,když tam dá někdo nějakou dobrou silničku,nebo sjezdáka nebo ukrajinu.To by ssebou přineslo jisté problémy…možná by se vytřídili blbci:-))
no ale to neni zadny novy škatulkovani, to si tam kazdej vybere kdyz kolo pridava, je to i u toho napsany, ja jenom chtel aby se dala vybrat jedna z tech skupin, jako to je treba ve foru,
Zdá se ti,že je těch skupin na foru ještě stále málo?
Dobrej nápad, už mne to taky napadlo. Nemám v práci na svým pomalým kompu tolik času. Taky musím občas něco dělat. A určitě by šlo zařazení kola do více kategorií najednou.