Pořídil jsem si pedály TIME Atac XS a chtěl bych se zeptat na nastevení kufrů. V návodě jsou dvě polohy vypínání 13st a 17. Jaké jsou vaše zkušeni. Doteď jsem jezdil SPD Sh.
Pořídil jsem si pedály TIME Atac XS a chtěl bych se zeptat na nastevení kufrů. V návodě jsou dvě polohy vypínání 13st a 17. Jaké jsou vaše zkušeni. Doteď jsem jezdil SPD Sh.
nastavil jsem je na tu menší variantu a naprosto bez problémů, standartní vystupování…trošku horší je nastupování ale za ty nebolavý (muj případ) kolena to rozhodně stojí.....od tý doby jsem na to nešáhl(dva roky)
Na Timech jezdím přes 2 roky a zkoušel jsem obě polohy. Z obou se dá vystoupit. Zůstal jsem u 13st. Z 13 jsem zatím nevypad, ale u 17 jsem si to na začátku jednou pěkně zapek :) Tož tak
Vozil jsem 13st. I tak je ten uhel vyrazne vetsi nez u Shimana.
taky mam 13 stupnu, za tri roky nikdy zadny problem s vystoupenim ani s nastupovanim (jak naznacuje hanz)
Děkuji všem za rady, taky to vidím na 13 st a doufám, že mně přestanou bolet kolena
Po dvoch rokoch su tie kufre tak oslahane, ze uz je skoro jedno, ako su otocene, nedavno som odhalil v praxi. Funkcia v pohode.
Jen počkej, Zající!