Na poslednom švihu mi dvakrát vypla noha pri náročnom stúpaní v plnej zá?aži. Mám pedále Time Atac carbon, nosím ich tretiu sezónu (asi 15000 km), prvé kufre. Može to by? opotrebovaním kufrov? Po koľkých km ich meníte? Ďakujem za odpoveď.
Na poslednom švihu mi dvakrát vypla noha pri náročnom stúpaní v plnej zá?aži. Mám pedále Time Atac carbon, nosím ich tretiu sezónu (asi 15000 km), prvé kufre. Može to by? opotrebovaním kufrov? Po koľkých km ich meníte? Ďakujem za odpoveď.
Mám stejný pedály, kufry jsem musel vyměnit v pátek, protože mi v práci někdo ukradl boty. Měly cca. 6kkm. 15kkm mi na kufry přijde docela dost. Ale já jim dávám zabrat při dohledávání kontrol na orien?ácích. Jo za kufry jsem platil 440 Kč. No alespoň jsem si koupil nový botky..
Jenom tak mimo – ten clovek musel byt uplne mimo kdyz to kradl…boty po 6KKm nevypadaj nejlip… :o)))
jak čí Tinku :-)
tys je viděl? …no nic možná je sebral a vyhodil, já fakt nevím
No to zrovna ne, ale podivam-li se na svy boty po 2KKm, tak to je fakt bida…ale to sem nepatri :)…takze radsi konec :)
mozno ich chcel kvoli kufrom.;-)
to mě taky napadlo, protože ty boty odpovídaly spíše Tinkovu popisu (používal jsem je jen na cesty do práce a chtěl je nechat na zimu na dodrbání)