• XCkar

Uvazuji o koupi noveho sedla. Nevim zda-li poridit Fi'zi:k Arione Ti, nebo selle italia slr kit carbonio. Jezdite nekdo jednu z techto dvou variant? Jake josu vase zkusenoti? Financne je muzu mit priblizne za stejnou cenu.

0 0
    • Pedro  

Máš-li rád své pozadí tak je volba jasná, Arione. Jezdil jsem gelové san marco a rsl od pellse, ale na Arione se mi sedí na delším švihu nejlíp.

0 0
    • vlk  

na každý zadek jiný sedlo.Mě osobně se zdálo slr dost sadomasochistic­ký.Možná bych si ale zvyk.

0 0
    • Meesha  

Mam SLR Ti a nemuzu si ho vynachvalit! Carbonia bych se taky nebal.

Ale bacha na pady… :-(((

0 0
      • 2-czech  

Mam kratce SLR XP a zatim se prizpusobuje:) takze me zacina bolet prdel tak po 3 hodinach, ale jinak je super pohodlny a hlavne ta vaha a design! to carbonovy jsem zatim nezkousel, ale vypada taky zajimave…

0 0
        • Meesha  

Me sedlo hned. Jediny, kde je s nim trochu problem sou valce, tam nejsme moc kamaradi :-/

0 0
    • Eila  

selle nebrat:-)

0 0
      • sachil  

Jediný sedlo ze kterýho mě nebolí prdel je z vietnamskýho kola za tři tisíce

0 0
      • wraftler  

selle je super:) sice ho mam zatiahnute pri rame a sadam na neho len pri strate kontaktu noh s pedalmi ale furt lepsie ako sadat na koleso alebo na ram:))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.