• micinka

Chtel bych na sveho milacka cerny radek, ale v prodejne mi rekli ze na Vecka se delaji rafky jenom se stribrnym frezovanim. Nu ale treba MAVIC XM 117 se mi zda cely cerny a neni tam nic od koutocich. Znate nejake dalsi celocerne ne Vcka ?

0 0
    • Cejlon  

Jo znám!Mavic 618 ceramic,517 ce­ramic,717 cera­mic,DT Swiss 4.1 ceramic, Nic jiného mě nenapadá. Ceny těchto ráfků asi kolem 2000tis. 1kus

0 0
    • Seadat  

myslim ze sice rafky jezdi.ale urcite ne jejich barva! Takze jestli chces tak si porid keramiku a zaplat si to a to ma snejen rafek ale i spalky!

0 0
    • hurikan  

Třeba Remerx Grand Rock jsem viděl v celočerném provedení na véčka. Ale co jsem tak slyšel, tak ta barva na brzdné ploše se stejně po pár zabržděních odře…takž asi bude lepší si koupit rovnou černý ráfek s broušenou brzdnou plochou…

0 0
    • wraftler  

hehe ake naivne si myslet ze tu farbu nezosuxas celustov dole:)

0 0
    • rabukate  

jo to vis ze jo my ti to povime a ty pak budes machrovat tak jako mi… :D

…nneeee delam si prdel, samo, napr. ritchky OCR se delaji stribrne nebo cerne.. napriklad… stoji cca 600 a jsou OK, na FS to ale moc neni

0 0
    • děda vševěda  

Zajímalo by mě kterej rádoby prodavač řekl že černý ráfky jsou jen pro kotouče je to vůl. Když je to ráfek pro kotouče většinou je tam napsáno disc a nebo je to přeci vidět na tom profilu jestli se má špalek o co opřít. Jsou ráfky černý a jsou pro véčka a taky jsou ráfky který maj broušený boky (dneska už skoro všechny na véčka). Když se koupí celočernej pro v tak po roce ježdění bude mit taky stříbrný frézování stačí trochu bláta. Jo a celočerný Mavic ráfky jsou normálně i pro v měli jsme je na krámě.

0 0
    • Mamut  

Skus nejaky Ritchey. Pred 6 rokmi som kupil Ritchey 440 celocierny. Mozno este nieco v lacnejsich rafkov robi bez frezovania. Ale max. po 2–3 tyzdnoch bola farba z brzdnych ploch prec.

0 0
    • Azagthoth  

Alex DM24, Atomlab Trailpimp / Trailpimp DHR :-)

0 0
    • peeet  

REMERX Eagle, na sto péro celej černej na véčka. Já vzal ale broušenej, páč sem strojař :o)

0 0
    • jihra  

Na silničce mám ráfky taky celé černé (Komaxit), ale boky jsou samozřejmě od čelistí obroušené až na hliník, takže jsou nakonec stejně stříbrné. Ale ten komaxit na bocích ráfku vydržel docela dlouho.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.