Chtel bych na sveho milacka cerny radek, ale v prodejne mi rekli ze na Vecka se delaji rafky jenom se stribrnym frezovanim. Nu ale treba MAVIC XM 117 se mi zda cely cerny a neni tam nic od koutocich. Znate nejake dalsi celocerne ne Vcka ?
Chtel bych na sveho milacka cerny radek, ale v prodejne mi rekli ze na Vecka se delaji rafky jenom se stribrnym frezovanim. Nu ale treba MAVIC XM 117 se mi zda cely cerny a neni tam nic od koutocich. Znate nejake dalsi celocerne ne Vcka ?
Jo znám!Mavic 618 ceramic,517 ceramic,717 ceramic,DT Swiss 4.1 ceramic, Nic jiného mě nenapadá. Ceny těchto ráfků asi kolem 2000tis. 1kus
myslim ze sice rafky jezdi.ale urcite ne jejich barva! Takze jestli chces tak si porid keramiku a zaplat si to a to ma snejen rafek ale i spalky!
Třeba Remerx Grand Rock jsem viděl v celočerném provedení na véčka. Ale co jsem tak slyšel, tak ta barva na brzdné ploše se stejně po pár zabržděních odře…takž asi bude lepší si koupit rovnou černý ráfek s broušenou brzdnou plochou…
hehe ake naivne si myslet ze tu farbu nezosuxas celustov dole:)
ja mu nerozumim co to mele
já jo, je to taková ruská slovenčina.
:o) ja taky
Ja jo a souhlasim s nim;-)
tak mi to prosim preloz:)
haha(,) jak najivní si myslet(,) že tu barvu čelistmi nesešoupeš:)
N E Z E Š U K Á Š
to je snad jeba? nebo trtka?
„nezosuxas“ je teda dle Tebe co? pozor, byl sem na nejakym tom piiivu, tak me bere s rezervou :o)
abyste se tady navzájem nepřefikli…
x – z azbuky ch šucha? – šoupat, třít zošucha? – sešoupat, setřít
hehe ja sa z vas po*erem:))
jo to vis ze jo my ti to povime a ty pak budes machrovat tak jako mi… :D
…nneeee delam si prdel, samo, napr. ritchky OCR se delaji stribrne nebo cerne.. napriklad… stoji cca 600 a jsou OK, na FS to ale moc neni
Co je FS? Jako freestyle? To pak jo.
Zajímalo by mě kterej rádoby prodavač řekl že černý ráfky jsou jen pro kotouče je to vůl. Když je to ráfek pro kotouče většinou je tam napsáno disc a nebo je to přeci vidět na tom profilu jestli se má špalek o co opřít. Jsou ráfky černý a jsou pro véčka a taky jsou ráfky který maj broušený boky (dneska už skoro všechny na véčka). Když se koupí celočernej pro v tak po roce ježdění bude mit taky stříbrný frézování stačí trochu bláta. Jo a celočerný Mavic ráfky jsou normálně i pro v měli jsme je na krámě.
Skus nejaky Ritchey. Pred 6 rokmi som kupil Ritchey 440 celocierny. Mozno este nieco v lacnejsich rafkov robi bez frezovania. Ale max. po 2–3 tyzdnoch bola farba z brzdnych ploch prec.
Nebo si to po každé jízdě přetři černou barvou.
:D nebo si to namaz vazelinou, ze? LOL
Alex DM24, Atomlab Trailpimp / Trailpimp DHR :-)
REMERX Eagle, na sto péro celej černej na véčka. Já vzal ale broušenej, páč sem strojař :o)
Cena 340,–
Na silničce mám ráfky taky celé černé (Komaxit), ale boky jsou samozřejmě od čelistí obroušené až na hliník, takže jsou nakonec stejně stříbrné. Ale ten komaxit na bocích ráfku vydržel docela dlouho.