Ahoj, scháníme někoho na práci v obchodě s kolama. Požadujeme především vlastní zájem v oboru. Ozvěte se na tel. 234 703 234.
Ahoj, scháníme někoho na práci v obchodě s kolama. Požadujeme především vlastní zájem v oboru. Ozvěte se na tel. 234 703 234.
sháníme – sorry
Na plný úvazek, poloviční, nebo na brigádu?
Klidně na plný úvazek.
mozna jen mozna, je taky dobry uvest alespon takovou nedulezitost, jako je KDE…
v praze :-))
podle cisla je to poznat, pravda, Ti min chapavejsi, a tech urcite neni malo, to potrebujou napsat :o)))
jasne, praha je mala a je uplne jedno jestli to je na Hajich nebo v Dablicich, ze?
Je to v Dejvicích (P-6). Je to práce na prodejně, na počítači – web, servis, sklad (PC), prostě všechno. Záleží na tom, co umíte…
Ja umim jezdit na kolotoci…
tak to jsme 2 ! rozjedeme v tom business ?
Ja umim jezdit v takovem tom elektrickem auticku a 2× jsem drzel v ruce vzduchovku. Takze jestli chcete, jdu do toho s vama :). Jeste by to chtelo nekoho kdo videl maringotku
no maringotku by to fakt chtelo, kam by sme chodily sr.. ze
maringotku mam jako nova,
nas..rano v ni neni. Kolo jsem uz videl ma Malej Kaja od vedle.Takze zkusenosti
taky A na kolotoci me snad nauci te, prece nejste sv.i.n ..!!Jdu do toho
To fousek, Lada, aku, Noel: Myslím, že ste normální idioti!!! Někdo tady nabízí práci v oboru, který nás (sem si až do teď, že i vás) zajímá a zase se z toho stala klasická debilita! Kolikrát se už tady někdo ptal, jak fachá ten který komponent a z týpků jako Pádlista a spol. vypadne, že už ho taky viděli, další ho viděl na závodech, další se ptá jestli tam byl taky, další že tam byl v knajpě, s dalším se shodnou na fakt vostrý servírce apod. Na co že se někdo ptal na začátku?! Třeba na to jak chodí vidle! Na konci je z toho vždycky klasickej chat a lidi který se musej vymáčknout ke každýmu příspěvku, aby byli jako furt vidět. Fuj, to se mi ulevilo......
tak jim nezavid ze umej jezdit na kolotoci. az budes velkej, taky se to naucis.
dychej,dychej, je to lepsi?:)
no snad jsem videt,kdyz ted budu mit dva prispevky pod sebou:)
Neber nadarmo do huby jmeno bozi! Rikava babicka :)
a sakra ja ho vcera napsal,tudiz jsem ho vzal do rukou a to muzu ne?:)do huby nic takoveho neberu:)
souhlasím
Klucííí, vemte mě do party, mě je na kolotoči vždycky hrozně špatně, bude legrace… :-))
Jinak, aby někdo neřek, že se nevyjadřuju k příspěvku autora: z Prahy nejsem a prodavače dělat nechci (leda že bych jen tak zebloval po prodejně), tak sorry, ale se mnou nepočítej. :-)
no ja sem nechtel do maringotky, ale za maringotku, to je rek bych takova bezna praxe u kolotocaru nebo se pletu? 2 Pepan: No ja myslim ze k tematu bylo receno dost vyse, tak nevidim problem kdyz te to zajima zavolat na to tel. cislo to pro vsechny co neumi jezdit na kolotoci: urcite budeme delat zaskolovaci kurzy, vcetne kam se spravne potom vyblejt
.
. :D
Dobrý den, mám velký zájem pokud nabídka stále platí. Jezdím 6 let na BMX ve skateparku a kola jsem si vždy opravoval nebo skládal sám a velice mě to baví.
19.03.2005 12:25:20
slušná archeologie :D
:)
Jestli k tomu jezdeni na BMX umis i telefonovat, tak jim muzes zavolat – telefon maji v tom prispevku, na ktery reagujes.
Mimochodem, reagovat na tema po 7 letech od posledniho prispevku mi prijde jako blbost, ale jak myslis.
Tak to jsi ještě ani nejezdil, když oni sháněli :-D
Kdo ví jestli byl vůbec na světě :D
:D nojo… koukl sem jen na datum a ne na rok…
Nazdar,
kupovali ste niekto cez shop CYKLO NEMÆIK?? Majú dobierku na SK? Nereagujú na mail.
diki.
Vzhledem k tomu, ze pri registraci zakaznika se vyplnuje CR/SR, tak predpokladam, ze do SR zasilaji. Zda na dobirku, to netusim.
Zkus si udelat kontrolni nakup.