jaky je rozdiel medzi rockshox judy xc a ine. totiz cital som niekde ze judy je za tu cenu celkom dobra na street, ale neviem ktory typ. je v tom az taky rozdiel? oplati sa mi ju kupit na akcebike za 2700sk?
jaky je rozdiel medzi rockshox judy xc a ine. totiz cital som niekde ze judy je za tu cenu celkom dobra na street, ale neviem ktory typ. je v tom az taky rozdiel? oplati sa mi ju kupit na akcebike za 2700sk?
Neboj, to ti jenom kecali, tadle vidle na to fakt vhodna neni. To radej jakyhokoli Suntoura.
No já bych řek že je celkem v poho za tu cenu, a na street je určo lepší než ta Suntourka s 28mm nohama a 120mm zdvihu co má chod ja RST (XCP-DJ???) to Tink:dají se ti vidle co más v shopu snížit???
No ta Suntourka ma 30mm nohy…myslim ze bude tezsi a vydrzi vic nez tadle judyna…to se klido i vsadim :)
Snizeni – hehe…snizit se da kazda vidle, ktera je na trhu.
XC je vzduch olej, potom je jeste jedna vzduch olej i se stelovanim tlumeni a pak snad uz zbytek elastomery, ale jistej jsem si jen tou XC.
uff a je natom lepsie ako rst aerosa? myslim ci viac vydrzi?
Nevim jak soucasny modely, ale mam cca 3 roky starou a je rozhodne lepsi nejzkakoliv sounturka nebo rst :) Jenze ja jezdim XC…
JUDY, HLAVNĚ TY POSLEDNÍ JSOU PĚKNÝ ŠMEJDY.NEBRAT!!!
takze nic? no pri dirte su najviac zatazovane, takze sa na tu judinu asi vyprdnem
No nedal bych na radu jednoho…zkus si zavolat nekde kde delaj servis RS a zeptat, zda ti tu Judynu doporuci na to tvy blbnuti, budou dobre vedet jak se serou nebo neserou.
:) Kdyby to nebyl tento konkretni tazatel, pak by stacil jeden pohled na tu vidlici a zadna debata by se tu nerozbehla.