Vraj existuje radenie SRAM X.5–7–9 (packove) aj vo verzii pre 8-koliečko? Videli ste, poculi ste? Ani na nete som nenasiel.
Vraj existuje radenie SRAM X.5–7–9 (packove) aj vo verzii pre 8-koliečko? Videli ste, poculi ste? Ani na nete som nenasiel.
neviděl a neslyšel, ale chtěl bych ho. A Shimano s těma jeho dualama a inverzníma pružinama může jít třeba do ******
tak se podivej a kup si ho:-) treba tady? http://www.sram.com/…/trigger.php
no jo jenze on psal X7–9 a tedy ESP nikoli na shimano:-( nicmene ted jsem si namontoval osmovej atact na svyho milacka a radi to moc pekne:-)
Jo SRAM ho ma v katalogu,ale Zitny ho nevozi,no jo z 9ky ma vetsi zisky:(
:-(
Neves hlavu,jak tu nekdo o kousek vis napsal nektere shopy to asi resi vlastnim dovozem.Zitny ma na 8cku jen par,vetsinou nizsich,modelu.
na muj dotaz na 8mi verzi razeni X7 nebo X9 mi bylo zitnym odpovezeno ze ho proste vozit nebude.. tak jsem verny attacku a XT :-(
ano mistr zitny bude asi velmi schopny dovozce, ja uz se pro zmenu snazim asi 2.5 mesice od nej sehnat mekkou pruzinu do judy SL a historky typu uz je na ceste a podobne me uz moc nebavi, to uz je snad lepsi kdyz rovnou rekne ze na to sere jako v pripade toho razeni:-)
Které shopy to řeší vlastním dovozem? Pokud by to někdo (třeba z B-F), kdo má zkušenost se zahraničními e-shopy objednal, tak by se jistě našlo dost lidí, kteří by to od něj koupili. Pokud by do toho někdo šel, tak já bych měl zájem o X-7.
Sorry-teď sem si to pořádně přečetl a vidím, že ho má bikezone…
Jenom mě zaráží, že na stránce nabídky mají: „Sram ATTACK TRIGGER
8 poloh
Páčkové řazení od firmy Sram kompatibilní s měniči Shimano. Obě
páčky se ovládají palcem a úchop řidítek je tedy pevnější.“ a pokud
si to otevřu, tak je tam: technologie IMPULS a převod 2:1
pro 8 pastorků
konstrukce – Al,drobné součásti nerez ocel kompatibilita: přehazovačka Sram přesmykač Sram,Shimano
hmotnost 260g/pár
2:1 je přece Shimano…
ATTACK je jednoznačně na Shimano.
Majú ich napr. tu: http://obchod.yannicksport.sk/list1.php?…
Jak mam rozumnet tem cenam? To je nejaky levny ne? Nikde jsem se nedocetl, jestli je to s nebo bez dane.
Je to aj s DPH. Pred mesiacom som tam kupoval komplet X7 sadu v týchto cenách.