Zajímalo by mě, jaké jsou dle vás nejlepší hydrulické brzdy. Proč jsou nejlepší, zda je jezdíte nebo jste je jezdili (či je to zdoslechu), k čemu je užíváte (XC, enduro atd.) rok výroby, eventuelně které ne a proč.
Zajímalo by mě, jaké jsou dle vás nejlepší hydrulické brzdy. Proč jsou nejlepší, zda je jezdíte nebo jste je jezdili (či je to zdoslechu), k čemu je užíváte (XC, enduro atd.) rok výroby, eventuelně které ne a proč.
MPH3, neni to zadna hi-endovka,ale je to asi nejblbovzdornejsi brzda. uzavreny system, nastaveni dotyku desticek, mam ji neco prez 2 roky a zatim se nezavzdusnily ani se nic nepos**lo(mimo vytrzene paky pri padu),ale jestli sou nejlepsi........ r.v.: asi tak 02.
Zvláštní dotaz, neco jako které auto do 600 000 kč je nejlepší?Jde o to jaké kritérium použít: cena, kvalita, design, použití…Jinak podle mně HOPE mono M4, protože jsem se je vybral na nové kolo.
Aktualizováno: včera jsem najel prvních 60 km na brzdách Hope a z nich daleko lepší pocit než z Julií, které mám na druhém kole. Ještě nejsou pořádně zaběhlé, přesto mají lepší chod, davkování. Uvidím jak budou vypadat za pár měsíců.
Takze podla mna je jasne ze su to nejake Hope, bud Mono M6Ti, ale uz spominane Mono M4. Ja osobne vozim M4 a kotuce z M6Ti, no este ich nemam poriadne vyskusane…(teda tu kombinaciu)
a co Hayes???nemuzu si stezovat..a kapalinu v brzdach rozhodne doporucuju vymenit casteji :)) jde to opravdu poznat…
Co si představuješ pod pojmem častěji? Mám je přes rok a zatím nepozoruju něco špatného.
oficialni udaj je po seti mes. poctiveho uzivani..ja bych tomu dal tak rok..opravdu se funkcnost kapaliny casem zhorsuje.a vymena nestoji moc..
Vozím XTR a zatím mě nezklamali. Zastavil jsem vždycky, když jsem potřeboval. Používám je teda jenom na XC
1 !!!
Dávám taky 1 za xtr,pak marta…
Jde mě o kvalitu – funkčnost, jak se hřejou – stálost, jaký mají krok, citlivost atd..
magura marta sl,sice se prehrivaj ale maj poradnej nastup a navic sou krasny ale neunosne drahy…
Mám Magury , jsou dva druhy já mám sice ten horší model , ale brzdí jako děs.. jsem spokojenej. Jen mi chybí na jaké kolo v jaké ceně to chceš…ale asi jednotnou odpověd tady nedostaneš…
Mam dojem, ze Magury jsou aspon tri :)
4
Julie, Louise, Louise FR, Marta, Marta SL, Gustav M, takže 6:-)
Clara nic???
V německym testu dostali moje NEW XT pěkně naprdel :O(, takže nejlepší nejsou. Ale s 200mm kotučem změna k lepšímu.
Clara se už asi 3 roky nevyrábí.
predni, zadni a tu treti nevim :-(
No a ktera je ta horsi z tech trech? Resp. prostredni ze dvou? Jen, aby jsme vedeli na cem jsme.
nejhorsi je Julie, protoze se mnou nikam nechce jit, zato Marta, ta se mnou jde aspon obcas do kina, ale nesmi to vedet Gustav. tak si ted vyber :-)
je to v prdeli, Luisa me praskla :-)
komu? Kláře?
Jste zvířata :O)
vytekla? :))
Doplňuji – mám Magury HS 11 . a spokojenej.. Tak jako ve všem stojí to na penězích …
Ja HS 22 a uz bych si je asi nekoupil, brzdej asi jako mechanicky XT, ale lip se davkujou
mám deore M525 a jem s něma maximálně spokojen. za málo peněz hodně muziky. i v různých testech na ně byli velmi kladné ohlasy
taky 525..asi jsem nenáročnej..plná spokojenost..o))
Mám Hope mini a po 5000km naprostá spokojenost. Na začátku jsem je svojí chytrostí zavzdušnil, ale od tý doby bez servisního zásahu. Velmi příjemné dávkování brzdné síly, všechny části kovové – žádnej plast jako Hayesy a proto při rozhodování zvítězily, příjemná váha. Na xc dostačující.
mne by zajimalo, kde na Hayesech je plast.
Hlavni pist je plastovej a vrsek žoku.
ten vrshek to jo, ale ten pist sem nevedel. zase sem o neco chytrejshi… :o)
děkuju ti náčelníku, že ses mě zastal…
ja ti to nechtel vyvracet, mne to jenom zajimalo…
Uvažuju o Hope Mono mini na zadek a Hope mono M4 na předek.Máš knim i něco negativního po dalších kilometrech?Nebo je naprostá spokojenost nadále?
Nemate nekdo zkusenosti s Grimecou System 1?
Magura HS33!! Jsou uz mozna v tyhle dobe trochu out, ale porad sem jim vernej! dobrej brzdnej ucinek i kdyz to nejsou zrovna kotouce! – Nak me ta kotoucova doba nechytla!!
Moje slova mám sice jen HS 11 ale uchvatili mne..a brzdeji-dávkujou dokonale :-)) neměnil bych a kotouče kvalitní jsou přeci jenom někde dál..a na to žel zatím nemám…
Trosku pozde :)
Mame. :)
Nikdy neni pozdě:) určitě se to rozjede a odpověď dostanu.
To jsi odpovidal jako komu? :)
Máme rádi zvířata!