ahoj, mam prehadzovač Shimano Deore XT a este som nestihol najazdit nejako vela a uz sa mi pri slapani taha do vypletu… ma niekto podobnu skusenost pripadne riesenie?
ahoj, mam prehadzovač Shimano Deore XT a este som nestihol najazdit nejako vela a uz sa mi pri slapani taha do vypletu… ma niekto podobnu skusenost pripadne riesenie?
Co si mam predstavit pod tim taha do vypletu?
asi tolko, ze to taha smerom do kolesa a nie von :-) (myslel som vyplet samotneho zadneho kol.)
To jako ze ti chce retez spadnout do vypletu?
to je preci jasny, ma inverzku :)))
Taha do vypletu – to sem jeste neslysel ale asi na to pomuze stelovaci srouber dorazu.
…stelovaci SROUBRK dorazu
:) asi mi dneska poskakujou klavesi S R O U B E K
hehe… aj mne sa to obcas stava a mozem ta ubezpecit, ze som si to ani nevsimol :-) … k tej prehazke, ak si predstavis koleso tak je vodorovne a prehazka tiez… moj problem je ten, ze vodiace kolecka pri slapani taha do lava cize ku kolesu…
Predpokladam ze v nove prehazce neni vule. Takze to bude asi kriva patka. Da se srovnat…
hmm… kedze sa mi nepodarilo nikde zavadit znamena to asi tolko, ze je to nejaka blato kvalita, alebo som moc vypaseny :-D … predpokladam, ze su aj nejake kvalitnejsie a daju sa menit…
Patku na ramu muzes mit krivou i treba na novym kole. V servisu maji na to rovnatko. Je to prace na minutu. No ale jestli to radi bez problemu tak to neres.
radit radi fajn, len mam trocha taky blby pocit, ze mi to skoci do vypletu… ale dik za rady skusim pozriet tu patku
pořád jsem ještě nepochopil, co se s tím šaltrem děje, ale doporučuju srovnat patky ( koncovky ), srovnat oko ( pro přehazovačku ) na koncovce, nastavit dorazovej šroubek na přehazovačce a pak už nemůže nikdo nikoho za nic nikam tahat. Hodně štěstí, zdar h.