Jaky silikonovy olej na vidlu? Jaky na retaz? Otec si kupil nejaky sprej, ale je to na motorky(retaz). Uz som ho skusal je biely a lepkavy. Mozem ho tam da??
Jaky silikonovy olej na vidlu? Jaky na retaz? Otec si kupil nejaky sprej, ale je to na motorky(retaz). Uz som ho skusal je biely a lepkavy. Mozem ho tam da??
Na vidlu používám silikonovej olej 500ml za cca 80Kc ve spreji, měli ho u pumpy, stačí stříknout jen občas. Ten motorkářskej olej asi taky nic nezkazí, řetěz jako řetěz:). Jestli kecám, opravte mě.
Jestli je to lepkavý, tak to bude chytat bordel. Mě se osvěčil TF 2.
motocyklove oleje su robene na o dost vyssie otazky a vacsie sily prenasane na motorke, takze su hustejsie. Myslim ze to pojde, ale klasicke bicyklove oleje posluzia lepsie. Na vidlicu by som ten motorkovy olej na retaze nedaval.
Motorkový sprej je nejlepší,pokud má v sobě uhlík, nebo? ten maže i v krizových podmínkách-suchý řetěz. Je to např: Castrol chainlube spray. Nevýhoda: pouze cena : 280 Kč/400 ml. (Globus) Všechny řetězy (asi 20 kusů) mě vydržely 1800 – 2000 km v terénu .
A na tu vidlu jaky pouzivate siliconovy olej(znacka)?
pouzivam silikonovej sprej SILIKAL 93 vyrobce Lybar a.s. http://www.coyote.cz
A je dobrý alebo na hovno?
Hele Liki nejlepsi olej na vidli mas nakej silikon, s tim si hlavu nelam! A co se tyce retezu nas nejlepsi ten motorkářskej!!!! ten perfektne drzi(je jak vazelina) a retezu vyhovuje maximálne! Je sice dost lepivej, mel sem z nej zezacatku taky tak trochu strach, ale po dvou letech, co ho pouzivam si fakt nemuzu stezovat!! Ja mam vyzkouseny dva a to: CASTROL a MOGUL!
No nevím jestli to, že je jak vazelína je dvakrát dobrý na řetěz. Akorát začne tím víc chytat prach a udělá se z toho sajrajt, kterej moc nemaže. Já používám od Motorexu Dry lube, je sice nutný domazávat, ale zase skoro vůbec nešpiní a není nutný tak často čistit řetěz. A dělají ho i v kapátku takže když mažu řetěz, nezkončí plno oleje mimo.