Ještě jeden dotaz. Nemá některá z přítomných dam, nebo z vašich poloviček zkušenost s tímto sedlem. Vím jak je sedlo individuální záležitost, ale přeci jen zkušenost je něco jinýho než rweklamní test.
Ještě jeden dotaz. Nemá některá z přítomných dam, nebo z vašich poloviček zkušenost s tímto sedlem. Vím jak je sedlo individuální záležitost, ale přeci jen zkušenost je něco jinýho než rweklamní test.
Jo to mam. Titanovy ly(i)ziny…(jde oboji), gel, kdyz jsem sla do damskyho sedla, tak jsem tomu moc neverila,ale vzhledem k tomu, ze me stare utrpelo uraz, tak jsem si naky koupit stejne musela a zkusila jsem tohle. Takze-velice spokojena. Uz ho jezdim rok a asi bych nemenila. Osvedcilo se i na dlouhych tratich, kdyz treba sedim na kole 6hodin a tak. Ono taky ale zalezi na tom, jak chce ta tvoje pritulka jezdit. Ja zavodim, takze zadny mekky a siroky sedla neni nic pro me, ale tohle je takovy prijemny kompromis.
nejde oboji ;-)
Jde, je to takova cestinarska hricka
Zdravicko. No, Ja mam tez na zavodnim bajku tohle sedlo, dala jsem na rady kohokoli kdo na tom byt jen jednou sedel, je to pohodlny, zatim se jevi velmi dobre, ale az bude mit za sebou rok, dam vedet, mam ho chvilku…
Po roce mam na nem stejny pocit, jako na zacatku. I gel drzi, neprosedne se.
No tak to je super! Konecne jsem se asi trefila do sedla, ze kteryho se mi nebude chtit slezt… :)
Hele, i ja mela docela obavy. Vzdy jsem jezdila pansky a tohle byl krok nekam jinam, ale ok:-)))