• Volf

Je to snad neuvěřitelný, ale ženě už podruhý praskl skelet na Fizik Vitesse CP3. Poprvý asi po 8 měsících používání a teď po reklamaci prasklo už po 3 měsících. Připadá mi to nenormální, protože jezdí na pohodu a váží něco nad 60 kilo. Nestalo se ve vašem okolí někomu to samý ?

0 0
    • civetta  

Mame ho uz dva roky na domacim spinneru (jako unisex kompromis, i podle webu fi'zi:ku…) – ja vazim 84 kilo, nakroutim na tom v prumeru skoro dve hodiny tejdne a zatim absolutne no problem. Pravda – asi to dostava mensi pecky nez treba ve sjezdu v terenu 8-))) ale kdyz pises ze jezdi pohodu, tak je to divny… Reklamace a hotovo, ne?

0 0
      • Volf  

Jde o to, že bude už druhá a jestli koupit potřetí to samý. ale víme všichni jak je to se sedlem.

0 0
        • civetta  

Jak koupit? Reklamace, ne? Co Ti/ji/vam na to rekli? To neni formou vymeny zadarmo? Jinak ale – premejslel jsem o tom dneska behem vyjizdky skoro celou dobu (ja jsem si totiz uvedomil ze ten spinner mame uz dva a pul roku) – to neni samo sebou. Kontrolovals posez? Zamek sedlovky? Co tam vlastne prasklo? Nespadla? Nespadlo nekde kolo? A jeste neco: co napsat primo Talianum?

0 0
          • Volf  

Sedel měla již několik a metodou pokus omyl se dopracovala právě k tý Vitesse, která ji náramně vyhovuje. Bohužel u prvního ji praskl celý skelet přibližně v polovině sedla. Reklamace proběhla bez problémů a údajně se mělo jednat o konstrukční vadu, protože ten vyměměnej Vitesse už byl vyztuženej. No a teď praskl vzadu u pravý ližiny. On ten sklelet vypadá jako by byl udělanej z plexiskla, prostě poměrně tvrdej průhlednej plast. No a s tou reklamací je problém, že čekáš cca měsíc na vyřízení. A dát tam jiný sedlo to je zase problém. Proto si říkám, jestli nechtít zpět peníze a nekoupit něco jinýho, protože chceme jezdit i v zimě a neumím si představit, co bude ten plast dělat v zimě. Jinak žádný pády, žádný skoky jen babský ježdění po lesních a polních cestách s nájezdem kolem 2 500 km ročně.

0 0
            • Luka  

No, tak nevim, mam teda vitess Titanium Gel ci jak se jmenuje, mam ho uz hm...... 2roky a i s jezdenim v zime i s padama je neprosto v poradku. Jen mirne odrene na boku…

0 0
              • Volf  

Ne je to CP3. Já jsem nikdy neviděl prasklý sedlo a teď už běhel roku podruhý. Já nevím čím to může být. Je fakt, že jsme tam dávali odpruženou sedlovku Suntour, ale že by to byl tím to se mi nechce věřit, už jen proto že je manželka na sebe a tím i na kolo safra opatrná.

0 0
                • civetta  

CP3 se od jinejch podle mne lisi pouze pritomnosti toho pruhlednyho polstarku nahore, kterej zabezpecuje tu pohodlnost (pri najezdu do 3 tisic rocne – podle reklam). Skelet bych tipnul ze bude stejnej. Ja mam krome tohohle jeste 2× nisene, 2,5 roku, x zavodu i padu a nikdy zadnej problem. Kamosova zena ma Vitesse taky a taky v poho. Asi se to holt stat muze, prece jen je to relativne odlehcenej vyrobek. Mas nejspis pech…

0 0
    • JMT  

segra mela vitesse cp3 3 roky a ted si koupila vitesse twin tech s titanem jenom kuli tomu ze stary se ji nelibilo (prej je to podle ni duchodcovsky kreslo) a uz bylo docela odrbany od padu…jinak s nim vse ok, praskly rozhodne nebylo (najeto cca 10000km a rozhodne ne po silnici)

0 0
    • Eila  

mam cp3 na silnici uz rok, nalitano ma nejakej ten litr, musi vaha rozhodne nejsem a porad ok, spis nez ze praskne jsem se setkala s tim, ze ty svy prasknou..ale me ne, jen jsem to 2× videla

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.