Ahoj, potrebujem nejake informacie o titanových rýchloupinakoch, ake znáte, použivate, kde sa daju zohnat. a este ci neznate nahodou webovu adresu italskej firmy pmp. Díky
Ahoj, potrebujem nejake informacie o titanových rýchloupinakoch, ake znáte, použivate, kde sa daju zohnat. a este ci neznate nahodou webovu adresu italskej firmy pmp. Díky
podle meho je to blbost mit Ti rychloupinak!
Proc tak pausalne???
Ja mam Tune . Videl jsem je prodavat v Rockybike v Brne. Uz jsem koupil kolo s nima. Podle mne jsou delany spise asi na silnicku. Nemam s nima zadne problemy. Vaha meho paru je 53g
měl jsem SALSA ti upínáky a celkem na prd…váha dobrá ale machanizmus na govno, povolovali se a vůbec byli nějaký divný, vrátil jsem se k shimánu a spokojenost.
Mam Ti upínáky Bontrager 3 roky, koupil jsem je s koly Race X Lite a nemam s nima zadny problemy, v pohode drzej. Koupit se daji v prazskem Programcyclu.
jednoho bontragera na race discich jsem pretrhnul
Nesmis to tak utahovat :-)
utahovat nesmíš vůbec , smíš jen UPÍNAT
No já nejdřív utáhnu matku a pak zavřu upínák…jak moc utáhnu, tak moc musim upínat, když utáhnu moc, můžu přervat upínák…
hope dela takove upinayk.
Pokud jde ciste o vahu a chces setrit,tak jsem dnes narazil na sadu upinaku Tranz-x,ktere jsou na povoleni klicem.Klic je soucasti sady.Par predni zadni vazi 76g a stal i s sedlovym sroubem 210,– :)
Nebo BBB na 4-ku inbus,váha páru 67g a cena cca 200,–.Vozím je dva roky a drží.Jinak na tento rok jsem vzal titanové A2Z,85g-pár.
Tak presne tyto bbb jsem prikoupil a tranz-x sly do supliku:)Byla tam totiz nutnost vozit special klic na jejich povoleni:(ten imbus ssebou vozim standartne
Nevite jaky firmy vyrabi osy s matkama dopredu tusim(9mm) a dozadu (10mm)? Kolik takova sranda zhruba stoji? Nekde sem cetl ze je to pevnejsi nez rychloupinak.
Do Shimana treba shimano:)Da se pouzit predni nebo zadni osa do nab s matkama.Konusy a zbytek pouzijes puvodni.Nebo jsou taky ruzny nahrady,ale ty maji ne vzdy presne stejnej prumer zavitu a Sh konusy tam nejdou,je to treba zkusit.
A takhle to vypadá v reálu…
jak ti chodia tie upináky, myslím, ako si spokojný so systémom upínania. Tiež ich mám v pláne kúpiť, ale vela ludí hovorí, že najlepší systém upínania má shimano.
naprosto v pohode, mam je taky. drží nepovoluji se.
Máme rádi zvířata!