Poradte jaky desticky na Hayesy?
Mel sem a2z BBB – uz ne Koolstop – nebyly spatny
Mate zkusenosti s jinejma?
Poradte jaky desticky na Hayesy?
Mel sem a2z BBB – uz ne Koolstop – nebyly spatny
Mate zkusenosti s jinejma?
měl jsem jagwire a byly asi o 3,5% lepšíjak BBB takže ty už taky ne…ted jezdím koolstopy a asi u nich zůstanu
dik. Mel si ty comp nebo extreme?
červený a kámoš zelený…nevim který jsou který ale kurvovali jsme oba.
Jiny sice ne, ale ty Koolstopy nejsou spatna volba – za nizkou cenu ucinnost asi o trosku lepsi nez original.
budu menit taky, a asi za koolstopy. lidi kolem me se vsichni (3 lidi) po ruznych zkousenich propracovali ke koolstopum a zustali u nich, pač sou prej nejlepsi.
Jeste muzes zkusit Fastopy, ty si s Koolstopama co do ucinnosti nezadaji. Ale uz to vidim na zbytecne experimentovani. Jestli ti to nebrzdi ani ted je chyba nekde jinde :)
Ono to brzdi, ale hledam, jestli neco nebrzdi vic :-)
Tak to zkus jeste Jagwire. Ja rozdil mezi temahle trema nepoznal. Vsechny brzdily lip nez original. Pak napis jak to dopadlo. Jestli jses na to vnimavejsi nez ja :)
me by zajimal nejakej tip, kam v praze jit pro ty koolstopy na jistotu
ja je bral v Programcyclu. Cenu uz si nepamatuju, ale tusim, ze to bylo kolem 500
ja som skusal snad skoro vsetko: BBB – slusne, super cena hayes semi – slusne, asi ako bbb hayes full – super, drahe fibrax sede – vcelku dobre, vydrzali dlho, vcelku drahe fibrax zlate – super, zohnal som z chainreactioncycles za cenu bbb, takze spokojnost:-) goldfren – nic moc, lacne
Fibraxy sem chtel taky zkusit. Kamos je mel na Hopech a taky si je vychvaloval. Tusim, ze mu tam ale dost piskaly. Nevis, kde se daj sehnat?
Tie Hayesy full asi kupim aj ja, ale nebudu mi vicej drat kotuc ako semi? Ci da sa to prezit? :) (BBB uz v zivote-mi to pripada ako zlepenec bahna a slamy, slabo to brzdi v porovnani s Hayesami a presahuju mi kotuc asi o 1,5 mm)