• Meesha

Poradte jaky desticky na Hayesy?

Mel sem a2z BBB – uz ne Koolstop – nebyly spatny

Mate zkusenosti s jinejma?

0 0
    • hanz  

měl jsem jagwire a byly asi o 3,5% lepšíjak BBB takže ty už taky ne…ted jezdím koolstopy a asi u nich zůstanu

0 0
    • Radek Broz  

Jiny sice ne, ale ty Koolstopy nejsou spatna volba – za nizkou cenu ucinnost asi o trosku lepsi nez original.

0 0
    • wroum  

budu menit taky, a asi za koolstopy. lidi kolem me se vsichni (3 lidi) po ruznych zkousenich propracovali ke koolstopum a zustali u nich, pač sou prej nejlepsi.

0 0
    • Pá-dlista1  

Jeste muzes zkusit Fastopy, ty si s Koolstopama co do ucinnosti nezadaji. Ale uz to vidim na zbytecne experimentovani. Jestli ti to nebrzdi ani ted je chyba nekde jinde :)

0 0
      • Meesha  

Ono to brzdi, ale hledam, jestli neco nebrzdi vic :-)

0 0
        • Pá-dlista1  

Tak to zkus jeste Jagwire. Ja rozdil mezi temahle trema nepoznal. Vsechny brzdily lip nez original. Pak napis jak to dopadlo. Jestli jses na to vnimavejsi nez ja :)

0 0
    • blue  

me by zajimal nejakej tip, kam v praze jit pro ty koolstopy na jistotu

0 0
      • Meesha  

ja je bral v Programcyclu. Cenu uz si nepamatuju, ale tusim, ze to bylo kolem 500

0 0
    • visby  

ja som skusal snad skoro vsetko: BBB – slusne, super cena hayes semi – slusne, asi ako bbb hayes full – super, drahe fibrax sede – vcelku dobre, vydrzali dlho, vcelku drahe fibrax zlate – super, zohnal som z chainreacti­oncycles za cenu bbb, takze spokojnost:-) goldfren – nic moc, lacne

0 0
      • Meesha  

Fibraxy sem chtel taky zkusit. Kamos je mel na Hopech a taky si je vychvaloval. Tusim, ze mu tam ale dost piskaly. Nevis, kde se daj sehnat?

0 0
      • Misiak  

Tie Hayesy full asi kupim aj ja, ale nebudu mi vicej drat kotuc ako semi? Ci da sa to prezit? :) (BBB uz v zivote-mi to pripada ako zlepenec bahna a slamy, slabo to brzdi v porovnani s Hayesami a presahuju mi kotuc asi o 1,5 mm)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.