jenom by mne zyjímalo jaké méte zkušenosti,když kupujete nové neoroginální destičky na kotouče.já mám magury clara a chci po sezoně jít do něčeho jiníého,protože si myslím,že ty originály za tu cenu-pár 600kč nejsou nic moc.
jenom by mne zyjímalo jaké méte zkušenosti,když kupujete nové neoroginální destičky na kotouče.já mám magury clara a chci po sezoně jít do něčeho jiníého,protože si myslím,že ty originály za tu cenu-pár 600kč nejsou nic moc.
ja mam hayes hfx 9 hd s 205mm kotoucema a kdyz sem tam misto origo desek dal koolstopy tak to za chvily zacalo brzdit mnohem lip, tak asi o 15%. koolsopy stojej cca 500 na jednu brzdu a jsou lepsi nez origo.
Ja mam na Hayesech vepredu taky Koolstopy a sem s nima taky spokojenej. Vzadu mam BBB a ty uz sou slabsi…
Resil jsem neco podobneho, ale u Shimana 525. Za puvodni polymerove desky M08 jsem nasadil sintrovane kovokeramicke Goldfren a jsem s nima opravdu spokojeny. Na rozdil od puvodnich originalu brzdi i za mokra a zivotnost odhaduji (zatim) na minimalne dvojnasobnou – ale to je dano rozdilem brzdicich materialu.
Zato zivotnost kotouce bude urcite mene nez polovicni :) a odvod tepla do kapaliny…
No to mas urcite pravdu (stejne chci jinej kotouc), takze to prilis neresim. Jezdim spis pohoduvy vyjizdky a prehrat brzdy se mi jeste nepodarilo – asi jsem na sebe i kolo mekkej :-)
no ted jsem si je taky koupil tak jsem zvedavej ale pokud je zivotnost desticek dvojnasobna (coz uz tu kdysi nekdo psal) a novej kotouc se da sehnat v pohode kolem 600 tak se mi vyplati jednou za dvoje goldfreny koupit i novej kotouc:-) jenom doufam ze nebude moc problem s tim prehrivanim
Ted jsem koupil novej 180mm kotouč od A2Z za necely 400. Nemáte s nima někdo nějaký zkušenosti?
Ticho! Všechny vás zabiju!