Ahoj,jake jsou letos kategorie na ČP,nenasel jsem hobby ani masters,to uz tyhle dve kategorie zrusili?A co je ta kat.Open.....????
Ahoj,jake jsou letos kategorie na ČP,nenasel jsem hobby ani masters,to uz tyhle dve kategorie zrusili?A co je ta kat.Open.....????
Kategorie hobby a mesters se sloucily do jedny novy-Open. A pokud se nic nezmenilo tak tato kategoreie by mela startovat v jeden cas s elitou, takze maso:-)
to je blbost, ne? to budou Elitaci nadseny! vid DDD?! :-))
Tak se ale dohodnete…jezdit s elitou by bylo docela maso..ne se mi taky nezda..jak by to bylo s vekem?
Banzaaai!!!! (nebo jaxe to pise..) :-)
Taky si myslim, ze je to blbost. To by hobici moc kol neodjeli…
Profíci s hobby a důchodcema dohromady???To bude tedy ovšem ale hlína.Že by letos Apríl udeřil dřív?
Je to mozny ze uz uderil..ale koukni na rozpis..neni tam ani hobby ani masters kategorie,mozna na tom neco bude??
Zadnej april to neni, je to fakt. Ktegorie open nahrazuje a slucuje hobby a masters a strtuje s elitou… http://csc.mtbs.cz/…tbxc2005.htm Kouknete se na konec na casovej rozpis startu. Elite a Open 14.00hod
Tak to asi fakt bude pravda.Aspoň jeden závod musím vidět,to bude prdel.Už vidím ty elitní chrty natěšený na prachy,jak na nějakým singltracku dojedou nějakýho prošitýho hobíka.Jako bych je slyšel.
Tak to pánové ze svazu moc nedomyslely!!!
no skoro mě láká si vyzkoušet kolik kol mi nadělí Hermida:o)
Tak to je docela prowar..ty elitaci nas uslapou..to mohl vymyslet jene nejakej debil…a kolik budeme jezdit kol (open)elitaci budou ve sprchach a mi jeste budeme krouzit na trati..
A hlavne to bude jak na maratonu! na startu 200 lidi a to nez se na ten 6km srovna, tak Elite uz pojedou dalsi kolo…
Jasne souhasim s tebou,a vem si co se bude dit va sjezdech,tam se neni kam uhnout a co si budeme namlouvat..budeme se jim plist…nebo si nekdo s elity poradne rozbije hubu a pak bude zle..
Bez se podivat na sjezdovy zavody, ze je vzdy kam uhnout;-)
tak to bude jak kdysi kdyz jeste v poharu v MUZI II startovalo taky 300lidi a 5minut pred nima ZENY to byl mazec :)
rozhodne mam o duvod vic proc nevyzkouset zadnej XC zavod:)
No dost pochybuju ze v ceskym poharu XC bude startovat Hermida!
Tak to pochybuj…prijede na prvi zavod do Ceske Kamenice…uz to je potvrzene.
tak pardon sem spatne informovan :D
To nic,pohoda.Chci videt co se bude dit az ho tam sunda nejakej hobbyk…to bude reklama pro ceske MTB…
Taky se tam na to jedu urcite podivat :)
Tak to pojed..takova sance uz treba nebude…
???
… to urcite ne az ho tam nejaky prichozi nebo veteram sejme tak uz treba ani na kolo nesedne :)