Ahoj, máte někdo zkušenost s košíkem Specialized MTB RIB CAGE. Zajímá mě, jestli je v něm láhev dobře fixovaná a jestli v terénu nevypadne.Dík
Ahoj, máte někdo zkušenost s košíkem Specialized MTB RIB CAGE. Zajímá mě, jestli je v něm láhev dobře fixovaná a jestli v terénu nevypadne.Dík
Mam 2ks www.specialized.cz/…oduct_05.php?… zadny problem s nim neni. Teda az na to ze u jednoho jsem vlastni blbosti pretrhl tu gumicku , ktera se vubec (udajne) samotna neprodava ale vyresil to kousek stary duse. Lahev mi z nej za 4 roky jeste nevypadla a to ani 0,7l
ted koukam ze chces ale jinej no tak nic. Myslim ale ze problem nebude taky :)
Mam rib cage pro a je to nejlepsi kosik co jsem kdy mel a taky nejdrazsi :) Dobry je ze do nej dobre pasuji vsechy druhy lavhvi az teda na 0.5l enervit (to je ale priserna atipicka flaska) Blby je ze ty gumicky vydrzi jen neco pres rok, ale daj se koupit cca 50kc/ks.
ja som sa zacudoval ze specialized robi kociky co by bola dost haluz… a to bol len preklep tak nic..
hm, kočárek od Spešlu to by bylo fakt hustý:-)
Žena tenhle konkrétně vozila a teď si ho užívá ségra. Láhev drží a nevypadne. Takže funkci plní jak má :O)