Přemýšlím, že další pláště na bajk budou po Larsenech TT od Maxxisu asi zase spešly. Bajk mám spešla, původně tam byly Rockstery 2,1" (ale to už je víc jak 2 roky, kdy jsem je měnil). Vydržely fakt dlouho, vzpomínám na ně jednoznačně v dobrém. Měl jsem s nimi minimum defektů, v terénu se vyznačovaly dobrou trakcí, dobře tlumily, při přesunech po asfaltu zas neměly velký odpor – nehučely…no prostě parádní pláště. Ztrácely (stejně jako současný Larseny) snad jenom na vlhku, v blátě. Adrenaline 2,1" v kevlarové verzi. Tak o těchto gumách teď uvažuju. Specialized je sériově dává na Stumpjumpery FSR. Máte je někdo? Jak se chovají na prašném povrchu, na kamenech, na vlhku? Jak se tak dívám na jejich vzorek v katalogu S, řekl bych, že v těžším terénu bude jízda na nich jistější, než třeba na těch Rocksterech, Fast Track nebo Schwalbe Racing Ralph. Ještě jsem přemýšlel o Continentalech Explorer Supersonic nebo taky o Rubenách Charybdis Racing Pro 127. Ale v poslední době se spíš přikláním k názoru „na spešla spešly!“ Díky za každý Váš příspěvek.