Mohu vyuzit vyskove funkce pokud jdu na turu pesky? Mozna blby dotaz, ale urcite bude dobra odpoved. Predem dik.
Mohu vyuzit vyskove funkce pokud jdu na turu pesky? Mozna blby dotaz, ale urcite bude dobra odpoved. Predem dik.
Neni na turistiku urcen… Ale nadmorskou vysku ukazujei i kdyz kolo stoji, nebo je od nej odpojen. Samozrejme nezobrazuje sklon a mam pocit, ze ani nepocita nastoupane metry a max.vysku.
Dik. Slo mi hlavne o tu aktualni vysku. Tak si pro nej zitra dojdu, nebo je neco, proc bych mel zvolit nejakou jinou znacku? Treba odolnost desti?
Je to moc hezky pocitac. Jen si dej pozor, aby jsi koupil model pro rok 2005. Model 2005 ma stejne funkce i ovladani jako drivejsi modely, ale predelany mnohem citelnejsi display. Ma mnohem vetsi vysku pisma udaju o sklonu a teplote (soucet vysek obou udaju je roven vysce udaju o nadm.vysce). Bohuzel vsechna foto na Internetu zobrazuji stary model. Osobne bych ti doporucoval ho koupit na Progresscycle, protoze v kamennych obchodech budou mit asi stary model (je to trochu drazsi pocitac a moc se neprodava)
ahoj ,co Ciclosport computer CM 436 M ? taky budu rád měřit nejen dálku ale i vejšku,tak chci taky poradit.
Taky jsem nad nim uvazoval, nez jsem si koupil VDO mn. Na ciclosportu se mi nelibilo uchyceni k riditkam, drahe doplnky a display s malo udaji… VDO ma sice mene funkci, ale ma vsechny dulezite. Navic ten display je nadherny a najednou vzdy vidim okamzitou rychlost, okamzitou nadm.vysku, sklon, teplotu + dalsi navoleny udaj – je to proste spicka.
a co ten analogovej přenos,pokud se nemýlím letos je to ještě bez označení DS (digital system). na levnějších bezdrátech to při jízdě poskakuje po velkých řádech třeba z 30 na 18 atp.
Nadmořskou výšku určuje podle tlaku vzduchu a je mu jedno jestli jdeš pěšky nebo na kole, tedy pokud se nemýlím.