Ahoj, nevíte někdo o nějaké pumpě za rozumnou cenu (co nejnižší)? – Mám vidli SR SUNTOUR XC PRO. Dík.
Ahoj, nevíte někdo o nějaké pumpě za rozumnou cenu (co nejnižší)? – Mám vidli SR SUNTOUR XC PRO. Dík.
Mám pumpu BETO za 540,– pohoda, používám ji na comp air a bez problému.
Dík, můžu se jenom zeptat: kontrluješ tlak ve vidli nějak pravidelněm nebo až se Ti tačne zdát, že se chová jinak… Jak často?
Kontroluju to tak nějak dle pocitu, jak se mi zdá moc měkká, po pár vyzkoušení zjistíš co ti nejvíce vyhovuje.
Mám stejnou vidlici..a pumpu Acor..za 740Kč. Mimochodem,na jaký tlak vidlici foukáš?Já s tlakem pořád „laboruju“…
No, já právě vůbec nefoukám. Já jsem si tenhle týden řekl, že na sezónu vidli přifouknu a říkal jsem si na co kupovat nějakej krám, že to udělám notrmální minipumpičkou s redukcí. No, nepodařilo se mi.
S tím tlakem – myslím, že pro každáho jinak. Já mám 90 kg, tak budu taky asi laborovat :-)…
To je OK..já mám 95kg:-) Ale když jsem vidli nafoukl podle tabulek výrobce na nějakých 165PSI,tak je tvradá jak šutr..Tak zkouším jiné hodnoty.Teď jsem na nějakých 120–130psi..Ale žehlička ta vidle teda rozhodně není.
No ja se obavam, že ta vislice asi právě nebude žádněj zázrak. Já ji měl na novém Apache Tomahawk (2004) a tak jsem k ní přišel jako spepej k hosulím. Ovšem – je to moje první olejová vidle a tak nevím jak to má vypadat…