Mám novou vidli RS PILOT XC.Poraďte, kterou pumpu si mám pořídit.Nevím zda jít do značky AUTHOR (1200,–Kč), nebo neznámé (cca 800,–Kč).Dík
Mám novou vidli RS PILOT XC.Poraďte, kterou pumpu si mám pořídit.Nevím zda jít do značky AUTHOR (1200,–Kč), nebo neznámé (cca 800,–Kč).Dík
manitou na webu za 890 (akcebike)
klidne jdi do nezname, nebude horsi, nejspis bude bude stejna, ne-li ta sama. Nebo co treba Vella? http://www.vella.cz/pumps.htm
ja vim ze to neni uplne idealni, ale ja si vidli pumpuju u miho prodejce, jinak casem od neho koupim pumpu kterou tam ma i jako servisni – nova stoji 600,–
za 1.200,– dostaneš ty pumpy na vidle hnedle dve, a budou stejne „zname“ jako neznamy Author… vyrobcu pump na vidle je jen par a pro radoby znacky je vyrabeji OEM, ti pak jen lepi svoje loga na telo vidle…
Jestli seženeš, kup si pumpu, co má rozsah jen sto psů a ne třista jako mají všechny ( i ta moje wrenchforce za osmset) Myslím, že na značce opravdu nezáleží…
To ale jen pokud nepripada v uvahu ze v budoucnu koupi fulla s vzduchovym tlumicem,to by mu pumpa se 100psi byla na prd…
Nebo s tlumicem, vidli s SPV apod. systemy. Tagze vlastne jednoucelova zalezitost.
Nejlevnější jsem viděl na Webu Meridy cca 600, jinak za rozumné peníze je i česká Vela cca 800. Info na webu.
jo, to je presne ta, co se vyrabi OEM m.j. i pro Meridu…mam ji pod jinou znackou, taky za 600,–, muzu vrele doporucit … Protoze ma koncovou prirubu na ventilek vidle napojenou pres „T“ spojku, tak je tam i prostor pro pruchozi sroub, kterym oteviras a zaviras cep autoventilku, coz je prijemne: nasroubujes prirubu, zasroubujes sroub – otevres vzduchovou komoru, natlakujes nebo upustis, vysroubujes sroub – zavres autoventilek, a pak odsroubujes prirubu. Unikne Ti tak minimum vzduchu. Navic je hadicka i k pumpe pridelana na otocnem kolinku, takze se s ni dobre manipuluje…Doporucuju…