Pozor kdo chce koupit novy kolo, tak kolem 10:30 (dnes) budou mluvit na Ceskym rozhlasu 2 (Praha) o testu kol. Na jaky kola si dat pozor a tak.....
Pozor kdo chce koupit novy kolo, tak kolem 10:30 (dnes) budou mluvit na Ceskym rozhlasu 2 (Praha) o testu kol. Na jaky kola si dat pozor a tak.....
To prece vsichni vime. Vzdyt jejich seznam i s obrazovou dokumentaci mi chodi pravidelne do schranky :)
ja to tam nemuzu najit… :-(
live.atlas.cz – nebo tak nějak
tu dokumentaci? tu nehledej ta si te najde sama
Podivej se poradne. Byva to nadepsany Hypernova, Lidl, Tesco…
no nevim, ale ve kterym hypermarketu maj Meridu??? myslim ze ta zenska mluvila celkem rozume.
Nevim. Neslysel jsem. Ale jestli pomlouvala Meridu, jako by mi brala slova z ust :))) Ale to asi nerekla nic noveho. Vzdyt o kvalite Merid si prumerne secteli bike-forista muze udelat obrazek sam.
ameryckje komponenti, ruskye komponenti, vsjo sdelano v tajvanu …
odkdy je okoli Brna na Tajvanu, hm??
no diky plastum zkoncila merida az na druhem miste.
Plaste ji pomohly pred Olpranem? :)
urazili tvojho Olprana?
chjo to vzdavam:), jen mi rekni proc si na meridu tak vysazenej, mas spatny zkusenosti? podel se at se poucim. dik:)
Ja tu netvrdim, ze byla druha nejhorsi. Nebo aspon tak jsem to pochopil z toho co pises. // Na jaky kola si dat pozor a tak..... … no nevim, ale ve kterym hypermarketu maj Meridu??? … diky plastum zkoncila merida az na druhem miste.//
He? asi sme se nepochopili. Takze slo o test krosovych kol, provadeny nakou strojni zkusebnou ci co. Testovali 150 kol a s kazdym najeli cca 500km. Ceny kol byli od 4000,– do asi 15 000,–. Merida zkoncila na druhem miste prave proto ze jeji plaste hur drzeli ve „stredne tezkem“ terenu. No a z tvych narazek Nevim. Neslysel jsem. Ale jestli pomlouvala Meridu, jako by mi brala slova z ust :))) Ale to asi nerekla nic noveho. Vzdyt o kvalite Merid si prumerne secteli bike-forista muze udelat obrazek sam. jsem vydedukoval ze meridu nemusis, tak by me zajimalo proc?:) P.S. ten test asi nebil urcen pro navstevniky bikefora, ale pro obycejny smrtelniky:) treba zacinajici s cyklistikou, pripadne prave prestoupivsi treba s kategorie hypermarket biker:))
nebil:((( nebyl:))
byli:((( byly:))
jako je fakt ze Meridu uz nikdy. mel sem tri. ocelovyho dakara 690, super kolo (mel sem este nizky naroky), pak sem mel ram Matts blue flame – nepohodlny jak sfina, pak sem mel (este mam) Big aira, prasknul a prasknul 99% vsech majitelu – zbyle procento na tom nejezdi, takze to nepraskne. Novy fully maj problemy s tlumicem… . Takze secteno podtrzeno: merida fulla udelat neumi, s kazdym fullem od meridy sou problemy (praskaj, sere se tlumic) a HT uz nechci a i kdybych si kupoval HT, tak merida to nebude.
"Novy fully maj problemy s tlumicem… " som nevedel ze merida vyraba tlmice…
nedela, ale na jejich kolech sou tlumice mirne nestandardni- LRS, a takovej tlumic se hur shani a je drazsi (si myslim). takze drahou full meridu se slusnym tlumicem bych si nekoupil (takovy prachy za meridu nedam) a levnou meridu s Germanem fakt neeee. HT nechci, takze u me Merida nema sanci.
:)) si precitaj svoj prispevok o 2 riadky vyssie… si sa decentne posunol z „merida nevie robit fully“ na „take peniaze za meridu nedam aj ked je dobra“…
to, ze je full od meridy drahej a ma slusnej tlumic, este neznamena ze to je dobry kolo. porad to je merida :-)
uz konecne napis ze „merida nevyraba bicykle pre to co jazdim“ a bude to v poho… inak tomu ja hovorim sila argumentu: „to, ze je full od meridy drahej a ma slusnej tlumic, este neznamena ze to je dobry kolo. porad to je merida“
ale je to pravda.. merida nikdy neudelala dobryho fulla..
jezdim rad vylety na fullu a na tento zpusob jezdeni opravdu merida nedela dobra kola. spokojenej?
skoro…
takže máš averzi i k jiným fullům, co dělá Merida pro jiné značky?
mam averzi ke vsem fullum LRS. nic jineho merida v podstate nedela (to co dnes neni od meridy LRS, to nelze brat ani jako plnohodnotne kolo). no a jestli je to svareny ve fabrice meridy (cca 1/4 kol je prave tam odtud) mi je jedno. me jde o ten napis :-) (i kdyz je zajimavy ze spesly varej taky a problemy s nima nejsou – asi fakt zalezi na napisu :-)
že nejsou problémy s fully Specialized, tím si bych nebyl tak jistý:-)
problemy sou u meridy standardni prislusenstvi, kdezto u speslu to neni pravidlo.
hehe tak s tym dakarom musim suhlasit. celkom dopohody bike. teda aspon na tu dobu. bracho na nej presiel 15000km a moc mu toho neodchadzalo
Trosku bych Te jako byvaly vlastnik meridy opravil.
Merida umi navrhnout system – skutecne to je dobry system.
Ten zbytek je teda o neco horsi :)
By me zajimalo jestli s LSD ma Merida vubec neco spolecneho. A kdyz uz, tak se mi EPIC (vyjma tlumice) zda jako lepsi system.
No ja bych si dovolil te opravit. LRS neni od Meridy, vymyslela to myslim firma Berwerk, Merida to jenom predelala k obrazu svemu, samozrejme nahovno. Berwerk mel pre 3 lety karbonoveho LRS fulla (LSD se to puvodne jmenovalo), a ram s tlumicem vazi 2250g. Na rozdil od Meridy, ktera ma karbonoveho fulla s vahou 2800g. Hnus.
Jak se dají brát slova z bezdušovek ??? :)
Nejlepší by byl ten test v přímém přenosu a se zasvěceným komentářem Gabo Zelenaje ve smyslu oj oj oj to bol ale nádherný smyk.
Kdo byl prvni???
… Já doufám, že CRX s mi tam marathonkou tam moc nepoplivou :-)…