Zdravím všechny bikery!!! Jel by někdo zítra – středa 6.4.2005 od Anděla/pod Baranďáku od 17:15 na POHODOVOU vyjížďku? A co pátek? A příští týden? Neba mě jezdit samotnou
Zdravím všechny bikery!!! Jel by někdo zítra – středa 6.4.2005 od Anděla/pod Baranďáku od 17:15 na POHODOVOU vyjížďku? A co pátek? A příští týden? Neba mě jezdit samotnou
Ja, ale jen pokud nebude prset. Andel by byl asi idealni pro sraz. Patek taky pripada v uvahu.
Pristi tyden je daleko…
V pátek bysme mohli dát pro změnu něco na severu..
Proti severu nic nemam. Myslis MTB, nebo silnici? Jestli prechovavas kolo v praci, tak bysme se mohli srazit zase treba na Andelu a pak jet smer sever.
Ahoj, pokud by v pátek bylo počasí nechtělo by se nám na bajka směr Divoká Šárka a pak třeba Okoř nebo Kozí Hřbety. Čas a místo by jsme later to domluvili, mě už taky neba jezdit singl.
pokial som este nebol exkomunikovany pripadne sa nedostal do tvojej nepriazne rad pridem, ale 17h15 je trosku o drzku, sotva stihnem na 17h30 :-)
A co budu dělat do 17:30 v práci? Ale jo, dalo by se to o těch 15 min posunout.
2Jecnak: Jezdim do prace na kole, takže v pátek na Andělu je OK
Ale nebude chrtit!!!
kludne mozete vyrazit aj 17h15, ak nebudete chrtit bud Vas dobehnem alebo ..... nie :-))
ono sjíždět třeba 20 minut na někoho kdo trochu jede může být i s tvým super kolem a bouchačskou fyzičkou problém :)))) já to mám tak, že dělám do 17 a končím na Lužinách, takže bych stíhal třeba 17.20 Hlubočepy jenže to, že bych si vzal bika do práce spíš nehrozí, protože nikdy nejsem v práci celý den a musím jezdit na jednání :(
juhuuuu ja viem, bol by to velmi tazky stihaci zavod :-)) ale predpokladal som, ze sa zdrzia, potom sa na chvilu zastavia, ked sa budu radit kam dalej…takze manko by mohlo byt tak 5min. naviac kolo mi prt pomoze a fyzicka…
Ja treba jezdim , kdyz je pekne, tak kazdy den sem okolo paty k zastizeni v lokalitach: Hradek/Tocna/Modranska bikroska & dualka a ted i nove pribude Hostivar :-)
Koukal jsem na počasí a zítra by snad pršet nemělo, tak bych se přidal (pokud to stihnu). Napiš v kolik budete (a kde) u Baranďáku
kdyz zdravotni stav a pocasi svoli, tak zejtra jedem na silnicku.. nejak pred polednem na celej den na pohodu.. zadnej spech..
Takze v 17:15 na Andelu, pred knihkupectvim.
ja tam budu taky.
V kolik a na který straně budete pod Baranďákem?
tak v 17:30 – 17:35 na Smíchovský straně
OK počkám tam na vás
ktorym smerom sa vyberiete od mostu?
Nějaké jednodušší otázky nemáš? Ti pošlu sms – teda pokud máš pořád to samý číslo
Patek bych taky doufam vyrazil. Kdyz je ta POHODA napsana tak tluste, tak to snad myslis vazne :)
Včera se jelo opravdu na pohodu. Tímto děkuji všem účastníkům, že na mě čekali. V pátek nejedu, neb jsem na služebce v Liberci… Ale kluci řikali, že by i nějakej švih dali, když bude počasí.
Haló haló,jezdí někdo přes týden v okolí Ostravy?
Jo jo, jezdím. Když zrovna nemusím dřepět ve škole nebo nerobim.
Takze jsetli nebude rano (msuim se nejak dopravit na kole do prace) ani odpoledne prset, tak co treba sraz na Palacaku v cca 17:15? Prida se nekdo?
Rano prselo, takze nic.
No jo, bohuzel prsi i ted ..
Jee, vybornej thread, prosim, udrzovat..... mozna by stalo za to udelat nejakou sekci srazy (jako na rande.cz ci kde sem to videl, co admin :)))?? aby tohle nenarostlo do obludnejch rozmeru od 4.4. delam v Praze a asi budu dost casto jezdit na biku, jaksi se to tam toleruje… spis dokonce podporuje :)) proto sem tam sel… jen nevim, co u vas je pohoda tempo
Můžeš se kdykoli přidat ;o) Adminovi jsem psala mejla, že by to dalo založit jako na furt a odjeté akce by se mazaly… Prej se na to koukne. Na pohodu je tak, abych to stíhala – jinými slovy se čeká převážně jen na mě. Rozhodně se nikam neženem.
Hele to jak jsi jel minulou sobotu, tak to treba pohoda tempo nebylo. To by s tebou Sava moc nekamaradila :)
Zítra v úterý v 17:30 – 17:40 sraz u Výstaviště u vlezu do Stromovky. Tak 45 km.
Já bych jel, ale možná by to chtělo novej thread, tady je to dost zapadlý. A může někdo jezdit i dřív? Já většinou můžu už tak od tří.
Jsem právě nechtěla zakládat novej thread… Taky bych chtěla jezdit od 3. ani ta 4. by nebyla špatná, ale min do 17:00 jsem v jobu :o(
jo mozna bych se taky ukazal (jestli se urvu ze skoly:-( )ale kam pojedete? spis bych to vzal jen jako prodlouzenou cestu domu (na kladno) a jeste ve stromovce se moc nevyznam jak se na misto srazu dostanu od trojsky lavky?
To by mě taky zajímalo. I to kde je přesně to místo srazu, tam opravdu moc nejsem zběhlý, přeci jenom je to druhý konec nebo začátek Prahy.
To víš, je to něco za něco, já zase nasedám na kolo směr práce ráno 5:20. Takže ve dvě šupky hupky domů.
Ve středu 13.4. v 17:20 na Andělu
u Alberta. Navrhuju přejet na Točnou a pobikovat v okolí ;o)
Dneska tedy vyrážím sám, zítra uvidím, už mám něco předběžně domluvené s kolegou, ale s tím je to vždy nejisté. Takže spíše ano.
no tak to si dáme sraza na začátku zelený v Komořanech?. Já budu vyrážet okolo 17.40 z Vinohrad, takže pohoda. Když ti to ted jezdí z kopce, je načase zkusit nějaký chu?ovky za Točnou a na Závisti. Je tam pár ňam ňam věcí, který se ti budou mooooc líbit
Nechces se pro me stavit az pojedes kolem? Ze bych se pridal…
no chtěl jsem jet jinudy, ale alespon se svezu v háku do komořan :) 17.40 před tvojí prací?
a 17.40:30 pred moji? :-)
Jo to zni dobre.
OK
Tak nejedu, rano jsem nestihal a stejne potrebuju odpoledne neco udelat :-(
me se zas rano nelibilo pocasi, tak nejsem na kole :-)
v kolik budete u prejezdu?
18,10 tipuju jako max limit
Stejne asi neprijedu. Vcera sem mel tridni schuzky… :-/
a po ktery strane vody pojedete? kdybych se nahodou prekonal a jel do prace na kole :-)
od Baranďáku asi jedině po Bránický ne?
Ano, přesně tak. Sice netušim, kdeže se to máme potkat, ale budiž.
doufám že pojedete, pokud nebude pršet do 17.30 tak jedu. Se ozvu až budu na začátku zelený – na phone – pokud vás nedojedu cestou do Komořan
jesli nebude prset, tak jedu taky. cekat budu na andelu.
super, taky vyrážim z Anděla – teda nebude-li pršet
..tak to jsem predpokladal – jinak bych ani nejel ;-)
tak to vemte na Palackýho a pak podle vody po cyklostezce a já vás někde odlovím, když ne, tak na mě počkejte u přejezdu v Komořanech…
jj
SUPER vyjížďka!!! Mam se co učit. Mělo to jeden háček, domu jsem dojela za tmy a pak jsem spala jak kotě
neboj ono to půjde, hlavně se nebát :) my si dali ještě nahoru červený serpentýnky na Homoli a červenou do Vranýho (pěkne tak zařádili kurvy lesácký) a byli jsme v Jarově na místě kde jsme se rozdělili za 21minut :)))
se mate kojoti.. ja si dal s Gung-hem 125km silnicky.. bajk mi uz zacina celkem chybet, ale este se nenasel dobrovolnik, co by opravil zadni brzdu.. (zjisteni: kotouc je o dost trvanlivejsi nez desticky.. ten plech sem sjel skoro do ztracena, ale na kotouci nejsou zadny rejhy :)
no snad na nedeli bude..
BTW: kdo se hodla objevit v nedeli na Osme?? pak by sme se mohli lehce nenapadne presunout pres cukrak k pigimu na music.. ;))
ja se tam objevim, ale nezavodne – vrak sotva jede a nohy taky ne :-)
Pokud bys potřeboval vím o šikovném majiteli frézy v Černošicích – tedy gdybys chtěl ladit adaptér k zadní brzdě.
Rad bych se objevil, ale na 90% nebudu mit cas. Jestli chces, tak je predbezne dohodnuta ta sobota – Klanovicky lavky – asi odpoledne max. cca 30km.
a co ve ctvrtek? to bych mel cas tak od 4.
Jaktože jste včera nikdo nepřijel? Uznávám, měla jsem 2 min zpoždění kvůli práci… Přišli jste o super projížďku se sjezdama a výjezdama. Tak snad příště
sem se zasekl ve skole do 18:40, sem byl rad ze jsem dojel domu jeste jakz takz za svetla.Nesnasim deadliny na konference:-(
Pondělí 25.4.2005 v 17:40 u vstupu do Stromovky u Výstaviště Cca 45 km na POHODU. Když bude ale pršet, tak nikam nejedu
Proc ne. Nebude-li prset…
bude i nejakej teren?? ;o)
Taky v skrytu duse doufam, ze nebudem krouzit po Stromovce.
Snad ze bysme dali klasiku – Kozi hrbety, prs Vltavu a po druhy strane s nejakym tim vy/sjezdem.
Pojedu, pokud to pujde. Je naplanovana nejaka trasa ?
Trasa: po cyklo do dolní šárky, po modrý přes zelenou a červenou ke sv. Juliánovy. Od tud po žlutý a modrý do Roztok.- 85%terén
Tak se mnou nepocitej, budu na sluzebni ceste.
Dobrá výmluva ;o)
Jede teda dneska někdo???
do kdy to potrebujes vedet??
bajk uz na me ceka tady v kanclu…
já dneska ne :(
Tak bohuzel do ted jsem musel smrdet v praci, takze 17:40 uz nestiham :/. Omlouvam se ..
Jelo se krásně. Mam 49 km. Děkuji Buldovi za držení mého tempa. Co to ve středu zopáknout?
Pokud dorazím z práce včas, tak bych jel, odkud a v kolik pojedete?
rano bylo pekne, toz bike mam v praci, asi tu zustane do zejtra, ale dyz desti dojde dech, dorazim :D trasanavrh: Havranka, Ladvi, Zdiby, Sdelec, Klicany, Dol, Rez a domu :)) cca 50km
Tak co Sávo, budete tam v 17,40 u Výstaviště někdo? (tedy pokud nebude pršet, ale vypadá to že by se to mohlo umoudřit)
no já bych mohl, ale má to dva detaily :)
trasa: Prokopák, Dalejský, Vidoule, Spiritka, Hvězda, Šárka, Stromovka. Co vy na to?
Já jedu z Barrandova, takže pokud nepojede nikdo jiný než ty, je pro mne zbytečné jezdit až na Výstaviště, můžem si dát kdyžtak sraz u Barranďáku na Smíchovské straně – můžu tam kdykoli od 17,15 hod.
tak revize, beru dřív dráhu z háku, což propojím s nezodpovědnou jízdou za hranicí předpisů (doufám, že nedostanu pokutu) a tím pádem budu stíhat na 17.45 na Výstaviště
OK, budu tam
17:45 u Výstaviště budu. Tak do 8 bych chtěla být doma. Trasu necham na Vás, jen kolo se mi nechce moc umejvat, takže pokud možno s min. množstvím bahna. Dík
no to po tom dešti uvidíme :)
Čekal jsem tam na vás do 18,00 a když nikdo nepřijel, jel jsem sám
sorry, jsem K***T. když jsem jel domů tak byla bouřka, jsem si řekl, že na to kašlu. Mapsal jsem to Sávě, tobě bych napsal taky, ale nebylo jak :( pak přestalo, a mě to nedalo, tak jsem v 18,15 vyrazil směr Kunratice/milíčák/hostivař a dal si pěknejch 40km.
OK, já jsem taky dvakrát zmoknul, projel jsem Stromovkou, pak Šárkou a dále Dalejským údolím – taky asi 40 km
Jsem vyjela od Kotvy za sluníčka a než jsem přejela Hlávkův most, byla jsem durch. Náhradní suché oblečení nemam a v mokrym se mi jet nechtělo… Soráč
Co vyrazit zítra, má být hezké počasí tak bych po práci vyjel
sem vcera nechal kolo v kanclu, a koukam dneska tu porad je :)) toz co s tim??
Jedem s Lemplem kolem vody do Stechovic a nejakou jinou trasou nazpet, tk jestli se chces pridat… Je to ale ciste asfalt – ja jedu na zimaku, on na silnici.
PÁTEK 29.4. (jo,dneska) V 16:00 POD BARANĎÁKEM NA BRANICKÝ STRANĚ. P.S. jen tak na pohodu! :-))
Jel bych, ale stíhám nejdřív tak v 17,00 hod.
ja bych v tech 16:00 jel..