CHCI SI POŘÍDIT NOVÝ PŘESMYKAČ, ALE NEVÍM PRŮMĚR TRUBKY, JAK TO ZJISTIT?????
CHCI SI POŘÍDIT NOVÝ PŘESMYKAČ, ALE NEVÍM PRŮMĚR TRUBKY, JAK TO ZJISTIT?????
hele vim ze chces bejt vtipnej,ale existujou i vtipnejsi forky.jak dlouho titrvalo nez si tohle vymyslel?:-)
Potrebujes nato logaritmicke pravitko.
Že by jsi tu trubku změřil????
to nejde zjistit ! Jak jednou přesmyk odejde tak je to špatný a musí se jezdit bez něho :-(
THE RETURN OF JARIN RULEZZZZ:::::
Rada je jednoduchá – uřízni z rámu kus té trubky, na které má být namontovaný přesmyk, vezmi ten kus trubky do kapsy a obcházej krámy s cyklomateriálem. Až ti bude některý přesmyk na tu trubku pasovat tak ho kup – bude to určitě ten správný.
Bacha na zvnejsku profilovane trubky!
Když jí vyřízne v místě přesmykače, tak je v klidu.
U vetsiny kol je to 1/10 délky sedlové trubky :)
U me to skoro vychazi. 9,46 :)
Mam velké šrěstí že ten přesmykač nemusím měnit já podle vašich předchozích příspěvků vidím že jde o velmi komplikovanou záležitost.
Si pis, jednou sem ho meneil a trvalo mi to celej den nez sem ho vymenil, jo a to sem pred tim jeste den premejslel jak na to pujdu, nakonec sem na to sel od lesa
..od lesa to se mi zda dobry napad. Radeji si najit vetev stejneho prumeru jako sedlovka nez rezat trubku :)
…no a jenomže přesmykač na sedlový trubce mu bude dost na h…o.
samozřejmě na sedlovce
to by si se divil, jak moc to muze bejt.. ja kdyz se chci k presmyku dostat, to je pomalu na sundani zadni stavby… :((
to je přece ouplně jednoduchý ne? potřebuješ: flexu, pilník, fixu, svářečku, nějaký chyty, svářecí dráty, nějaký hadry na sváření, takovou tu helmu se sklem no a posuvku. Flexou si vyřízneš kus trubky. Musíš ji zapilovat aby to bylo opravudu přesný a posuvkou změříš vnitřní průměr. Pozor ale to neni vše k nemu musíš 2× přičíst tlouš?ku stěny toho rámu a odečíst něco pokud vezmeš část se samolepkou. No a pak už jenom se někde na lešenářský trubce naučit svářet a ten rám pak musíš svařit vobrousit aby nebyl moc sprasenej a pak nabarvit. Takže si k tomu vem ještě barvu tu sem zapomel do výčtu. No a je to VCELKU JEDNODUCHÉ NE?