tinku, tys mel mx comp 105 predelanou na 120 mm, ne? co se s ni stalo, jaka ta vidle byla na 120, nekroutila se? nechytla vakl?
tinku, tys mel mx comp 105 predelanou na 120 mm, ne? co se s ni stalo, jaka ta vidle byla na 120, nekroutila se? nechytla vakl?
Myslim ze vecer Ti sem odpovi jeji novy vlastnik.
hehe vidlu mam tedkom ja, je uplne super, vakl nema ani trosku a uz bych asi nemenil… jako sem fakt spokojenej, a krasne sploucha…
jeste doplni, ze jak jsem zvyklej tak sem ji nafoukal na trosku versi tvrdost, nehoupe a dyz je treba tak zehli, presne podle meho gusta…
Jsem zvedavej na leto az to uvidim…to zas bude sutr :))
no jo, jenomze ty mas vecka… jestli se to na kotouci nebude kroutit…
tak to nevim s veckama sem spokojenej ale mam ted prave povoleny draty tak se mi krouti kolo… a sem linej to dat do kupy… hruuuza, jo ta vidle vubec neni jako kamen… je v pohode…
Ja tam mel kotouc…
V pohode…vubec nad tim nepremyslej…krouti se kazda vidle a ze by to bylo nejak znatelny za jizdy…to jsem nezpozoroval.
Ahoj, mel bych na tebe taky jeden dotaz, nebude se tykat tvoji exvidle ale spis exramu – jakou velikost ramu meridy bys videl pro chlapika 182 cm? to bude asi uz na 20 spis nez na 18, ze?
Hmm…pokud neni podivneho vzrustu (rozumej atypicky), tak 20" je ok..aspon u toho co jsem vozil ja :)
Ale ted mam 19" a chochtam si…docela bych ted snesl i 18" :)…(a to mam 1860mm…) :)
nj…ale metrovy sledlovky se nedelaj :)
400mm hokejka by mi na 18" AC stacila…na 19" ji nemam vysunutou na max.