Tak by me zajimalo kdo mate SPVcko, jak ste s nim spokojeni, jak ho mate nastaveny(naky sikovny vychytavky), jak vam beha? Ja mam Black SPV mam na nem ted 500k uz sem si zvyk! Co vase nazory na SPV Atd.......
Tak by me zajimalo kdo mate SPVcko, jak ste s nim spokojeni, jak ho mate nastaveny(naky sikovny vychytavky), jak vam beha? Ja mam Black SPV mam na nem ted 500k uz sem si zvyk! Co vase nazory na SPV Atd.......
na vidlu jsem si během 500km nezvykl, na tlumič ihned.
vo vidlici je spv (podla mna) totalne na nic, mne sa zda ako keby to nereagovalo dost rychlo, a to pri akomkolvek nastaveni, naopak v tlmici si to neviem vynachvalit…
Na tlumici (obzvlast pri vetsim zdvihu) super. K vidlici se vyjadrit nemuzu, mel jsem ji jenom chvili v ruce a nelibil se mi chod.
Na tlumiči je to parádní věc, ale nemyslím si, že by bylo na běžné XC SPV vhodné na vidlici. Dneska je u vidlic už tak dobré tlumení, že se dá krásně jezdit se zdvihem 100 mm. Je to asi zbytečné vidlici při zdvihu 80 – 100 mm takle omezovat.
Žádná sláva za tžy peníze, raději něco levnějšího s lockem.
mám na sjezďáku Swinger SPV a je to celkem pěkná hračka, trošku už zbytečná, ale aspoň se to dá doladit přijemně člověku na míru:-)