• hanz

tak jsem si včera přivezl Giant VT2, super. Máto však jeden háček, vté euforii jsem tam nechal manualy k minute a tlumiči spv.

Prosím o radu-na tlumiči jsem už zjistil co je spv a co je hlavní komora ale u minute nevím na co je ten ventilek a na co ten šroub okolo něj, laborováním jsem to sice nastavil že to funguje k mé spokojenosti, ale přeci bych rád věděl…

jestli někdo jezdíte VTečko, napište pls tlaky a jak se kolo při nich chová.

0 0
    • booster  

manualy najdes na answerproducts.com. na vidlici ma ten ventilek stejnej vyznam jako cervenej na swingeru: je to tlakovani spv systemu. cervena matka je na nastavovani progresivity tlumeni. da se zasroubovat dolu az o 10mm (odhaduju) cimz zmensis objem natlakovanyho vzduchu. jinak cim vetsi tlak na spv tim vetsi pocit tvrdosti. ja vazim 70kg a davam tlumic na 150PSI/80–110PSI spv (podle nalady) a vidlu na 50 PSI. jezdim porat s tim vetsim zdvihem, ten mensi sem ani nezkousel… :-)

0 0
      • hanz  

dikes manualy jsem pravě stahnul dnes jsem byl poprvé a ustálil jsem nastavení na 150/80 a 50 takže jsem to vlastně sešteloval. vážím 75kg

0 0
        • Sethi  

po zajeti prosim recenzi. Ja ho videl a laska na prvni pohled, holt si musim pockat a videlat nejaky love

0 0
          • booster  

to Sethi: z tema recenzema bych to tak neprehanel, tezko muzes cekat ze nekdo kdo vysype skoro 70 glacku za bika pak napise recenzi o jeho nedostatcich. (i kdyz to kolo fakt nema chybu :-) ) na tvem miste bych premyslel jak jezdis – pokud je to agresivnejsi pojeti a sjezdy jsou tvuj zivot, tak nemas co resit …

0 0
            • hanz  

pro tvé info 53, maloobchodku bych za to nikdy nedal

0 0
              • booster  

ja za to 68 taky nedal, chtel sem to jen pouzit pro nazornost, i tak si ale myslim ze je pravda co jsem napsal…

0 0
                • hanz  

částečně, kdyby to bylo mé první kolo za moc peněz asi bych se nešířil tím, že není super, ale všem bych tvrdil, že přesně tak mi to vyhovuje. Ale není, takže jestli něco nebude ok tak to sem napíšu. Upozorňuji že nejsem žádnej chrt, mám rád sjezdy, dropy, pohodlí a co nevyjedu vytlačím. Doma mam dh a měl jsem ještě meridu lrs. ale tu jsem právě vyměnil za tohle, protože je to mnohem blíž mému gustu a přitom se na tom dá dát i nějaký ten švih. Doufám že s vtečkem budu stejně spokojenej jako všichni ostatní. Hanz

0 0
              • blue  

ty brdo, nemaj tam jeste jedno za tuhle cenu? :-)

0 0
        • booster  

no – bych rek ze hlavni vyhoda je v obrovske variabilnosti muzes si to proste sestelovat jak chces – musis si to ovsem samosebou zkusit a laborovat :-) ne jenom jednou nastavit a nechat tak …

0 0
    • K2  

Prý váží do třinácti kil. Zkuste ho někdo zvážit a napsat to sem, a? máme představu. Jinak VT2 se mi mooooc líbí.

0 0
    • Seveřan  

Zdravím, manuál v češtině je ke stažení na:

http://www.progresscycle.cz/firma.asp?…

sekce návod.

=ZDAREC=

PS: A napiš jak to tlumí.

0 0
    • john sanchez  

oživím to tu…

mám vidli minute one 2004 a když jsem vidli dával dohromady, povedlo se mi strhnout plastový závit u pravý nohy (jak je modrý štelovátko reboundu), bude mít nějaký vliv chybějící štelovátko, kromě toho, že ho nepůjde používat?? díky za odpovědi…

0 0
      • scret  

krom toho, ze to nepujde uz stelovat pravdepodobne ne:)

0 0
        • john sanchez  

tak to je v pohodě… stejně sem s tím nepociťoval změnu… zkusím to časem nějak vymyslet…třeba delším šroubem, ale teď se mi to znova nechce rozdělávat..

0 0
          • scret  

je tam tusim takovej plastovej sestihranej trn a ten jsi asi strhnul, takze mozna zkusit nejakym epoxidem slepit…

Jinak pokud ti odtamtud nepotece olej, tak je to v poho…

0 0
            • john sanchez  

jojo přesně tak.. ten plastovej 6tihran praskl..když z toho nepoteče olej tak to nechám být… takhle bych to rozdělával už potřetí a to se mi nechce… jinak díky za reakci.. ;)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.